Blokhus

Blokhus Outdoor tilbage til naturen med nyt navn

Blokhus Outdoor har taget bestik af sæsonen og af gæsterne, og det betyder, at campingpladsen skal have et nyt navn og et klarere budskab om den ro og natur, som området byder på.

Tilbage til naturen
Efter en sæson, der har været præget af 2020s mange udfordringer, har ejerne af Blokhus Outdoor, Inge Vestergaard og Karsten Jepsen, besluttet en navneforandring og en ny tilgang der skal føre gæsterne til gode oplevelser på pladsen.
For at komme tilbage til naturen og det rolige, bliver Blokhus Outdoor fremover til ”Blokhus Natur Camping”. Navnet skal afspejle de naturskønne omgivelser og pladsens kerneværdier, som netop er at beskytte og bevare den vilde natur.

Gæsternes gode råd
I løbet af sæsonen har Blokhus Outdoor afholdt testovernatninger, hvor udvalgte testpersoner hjalp med at afprøve konceptet. Resten af sæsonen har det ligeledes handlet om at blive klogere på gæsternes oplevelse.
Når Inge eller Karsten har stået bag disken i receptionen, har de nemlig taget sig tid til at spørge ind til gæsternes ophold og lyttet godt efter, hvad gæsterne har fortalt.
Igennem de lange snakke med gæsterne er Inge og Karsten blevet klogere på, hvad de skal gøre i fremtiden for at tiltrække flere gæster:


Ro og smuk natur
– Vores gæster har været helt vilde med overnatningsmulighederne, og de synes, at det har været ren luksus at have gode og opredte senge at sove i. Mange af gæsterne er også blevet glædeligt overraskede over roen og den skønne natur i området, som de virkelig har nydt, mens de har været her. Derfor står det klart for os, at vi i fremtiden skal gøre meget mere ud af naturen, fortæller Karsten.

Alene i naturen (næsten)
Inden 2021 vil pladsen desuden få en naturlig makeover, hvor vejene bliver snoede, og græsset får lov at vokse sig højt, så der kun er klippet græs på de enkelte enheder.
Det sker for at afskærme gæsterne fra hinanden og give dem indtrykket af at være alene i naturen.
– Med det nye navn og pladsens mere naturlige udseende håber vi, at gæsterne allerede hjemmefra kan afkode, at her dyrker vi naturen og dens mange herligheder. På den måde ved de, at de kan se frem til en ferie med højt til himlen og i omgivelser, som er en fryd ikke bare for øjet, men også for plante- og dyrelivet, forklarer Inge Vestergaard.

Læs om fantastiske oplevelser og events