Blokhus

Blokhus Sandskulptur Festival

Temaet Verdens Vildeste Opdagelser kan opleves fra den 28. april

Sandskulptur Festivalen i Skulpturparken Blokhus har gennem årene udviklet sig til at blive en tilbagevendende og meget populær tradition og begivenhed. Indvielsen finder i år sted søndag 28. april fra kl. 14.00.

Indvielsen byder på en stor fest med musik af Jammerbugt Garden, taler af Borgmester Mogens Chr. Gade samt John Andersen. Derudover er Blokhus Kanonlaug til stede og så kan gæsterne også vinde et gavekort til en rejse til verden.

Vilde opdagelser levendegjort

Der er skabt tradition for et nyt tema for Sandskulptur udstillingen hvert år. Sidste år var det H.C. Andersens eventyr, og i år er det også noget helt eventyrligt, men på en helt anden måde.

Temaet er intet mindre end Verdens Vildeste Opdagelser. Og vilde og epokegørende opdagelser, som har fået stor betydning for menneskeheden, er der rigtig mange af gennem historien. Her nævnes i tilfældig rækkefølge dem, der er repræsenteret på dette års Sandskulptur Festival: Flyvemaskinen, Penge, Toilet, TV, computere og telefon, Elpæren, Hovsa-opfindelser, Columbus opdager, Rejsen til månen , Pencillin og Hjulet.   Tag derfor på en spændende rejse gennem de mange vilde opdagelser, som har haft betydning for den måde, vi lever på i dag.  Samtlige sandskulpturer er udført af verdens bedste sandkunstnere, så der venter virkelig publikum en ganske særlig og interessant oplevelse, som er for hele familien.

Gigantisk startskud

Samme dag søndag 28. april åbnes også dørene for Monument & Verdensudstillingen i Skulpturparken Blokhus.

Der er således på alle måder lagt op til et gigantisk startskud til sommersæsonen 2024 i Skulpturparken Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events