skulpturparken

Blokhus Sandskulptur Festival 2024

Oplev temaet Verdens Vildeste Opdagelser.

Fra april til 30. december kan gæsterne opleve unikke kunstværker og imponerende sandskulpturer under temaet Verdens Vildeste Opdagelser – bl.a. TV’et, Flyvemaskinen, Rejsen til månen og mange flere.

I november og december er de udsmykket med lys i forbindelse med Magisk Jul, hvor millioner af julelys  kan opleves i parken.

20.000 m2 stor blomstrende park, sansehaver, hyggelige stier, sjove legeredskaber, stor butiksarkade med galleri og butik samt skøn café og hyggeligt orangeri. 

Et besøg vil med garanti bringe mindeværdige oplevelser for hele familien!

Stor butiksarkade med galleri

En del af Skulpturparken er også en stor butiksarkade, der rummer galleri og flotte kunstværker.

Professionelle kunstnere har udstillet malerier, og på hylderne er der et væld af øvrige varer.

Lad dig inspirere og køb dine egne favoritter med hjem – enten til dig selv eller som en særlig gaveidé.

Information

Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning, et hav af blomster og byder også på sjove aktiviteter for børn. Her bør man ikke gå glip af disse kunstneriske værker, som helt sikkert også vil imponere de mindste. Og, når sulten er stillet i Kulturhusets hyggelige Orangeri og Café, kommer man også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser.
Det er også muligt at gå på indkøb og finde sine helt personlige favoritter indenfor smukke kunstværker i den store kunstbutik i kulturhusets foyer eller gå  på shopping i den store butiksarkade med galleri og smukke kunstværker. 

Café og orangeri

Med god udsigt til Skulpturparken serveres mad af rene råvarer og af ren begejstring; bl.a. husets café-klassikere: ”Blokhus Tarteletten” og ”Luksus Stjerneskud”, men også saftige burgere, anretninger og salater.

Praktisk information

28-04-2024
- 30-12-2024
Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus