Blokhus

Skøjtebanen i Blokhus klar til ny sæson

 | FOTO: Poul Nymark
På trods af udfordringer med stigende elpriser, bliver der igen i år liv på Torvet i Blokhus
Skøjtebane

Skøjtebanen er tilbage i Blokhus og alle skøjteglade gæster og lokale, kan glæde dig til den officielle åbning 26. november. 

– Vi er rigtig mange, der ønsker at bakke op om den imponerende udvikling byen har gennemgået de senere år, hvor der har været arbejdet målrettet på at udvikle byen som helårsdestination, udtaler Mogens Gade, formand for Blokhusfonden og fortsætter; – Skøjtebanen er et vigtigt trækplaster, der skaber meget liv og glæde i byen i vinterperioden. I år er dette dog kun muligt med en særlig stærk lokal opbakning.

Blokhus Skøjtebane 3

Ansvarligt at opsætte skøjtebanen

Beslutningen om at opsætte banen er truffet på baggrund af nøje overvejelser om både økonomi, samfundssind og byens udvikling. Og da det det ikke længere tyder på, at Europa vil mangle energi over vinteren, har fondens bestyrelse vurderet, at det er en ansvarlig beslutning. Der er ingen tvivl om, at elpriserne bliver en udfordring i den kommende sæson, og en opsætning kan også kun realiseres, fordi der er en uvurderlige opbakning fra både fonde, erhvervsdrivende og frivillige ildsjæle, der udover sædvanlige sponsorater, har ønsket at bidrage helt ekstraordinært netop i år.

Skøjtebane

Blokhusfonden ønsker at bakke op om det lokale erhverv og livet i byen med skøjtebanen som en særlig vinterattraktion. – Der har i en lang årrække været arbejdet målrettet med at udvikle Blokhus som en helårsdestination, så det vil være katastrofalt at sætte det over styr ved ikke at åbne skøjtebanen, siger Mogens Gade. – Det er vigtig, at der også er lys og liv at se frem til i en ellers mørk tid – noget at glædes over. Det er derfor en stor glæde, at skøjtebanen også i år kan være et centralt element i Blokhus og Hune til glæde for byens borgere, gæster og erhvervsliv.
Blokhus medier følger seneste nyt fra skøjtebanen og vil senere melde mere ud i forhold til den officielle åbning 26. november.

Skøjtebane

Læs om fantastiske oplevelser og events