Blokhus

Blokhus Wind Festival holder flyttedag

Mens festivalen sidste år helt måtte aflyses som følge af Corona-restriktioner, så går Erhvervsforeningen Destination Blokhus i år målrettet efter at holde den populære og farvestrålende Blokhus Wind Festival på stranden i Blokhus.
Det sker ved at flytte festivalen fra det oprindelige tidspunkt i pinsen til at finde sted 14 og 15. august, oplyser Jette Haugaard Grønhøj, eventkoodintor i VisitJammerbugten på vegne af erhvervsforeningen.

Flot og farverigt
– Vi inviterer til en flot festival i alle regnbuens farver 14. og 15. august, hvor vi er mere sikre på, at vi kan holde en flot festival, forklarer hun.
Og den høje blå himmel over den brede hvide strand vil få en masse kulørte indslag.
– Vi glæder os meget til, at stranden igen kan blive fyldt med de flotteste drager, faldskærmsudspring, kite-buggies og andre vind-aktører, siger Jette Haugaard Grønhøj.
To gange tidligere har festivalen været arrangeret i samarbejde med Løkken, men i år løfter Blokhus arrangementet alene og ser frem til at give turister, gæster, lokale og ikke mindst drage- og vind-entusiaster fra nær og fjern en oplevelse med Blokhus Wind Festival. 
– Er du drage- eller anden vindentusiast, er du meget velkommen til også selv at komme til Blokhus Wind Festival med din drage, siger Jette Haugaard Grønhøj.

Læs om fantastiske oplevelser og events