Pandrup

Bogfestival med foredrag, Ildsjælepris og indvielse

Ingstrup Bogby holder den årlige Bogfestival lørdag 5. september 2020 naturligvis forudsat, at der ikke kommer yderligere stramninger i Corona-forholdsreglerne.
Foredrag, musik og fællesspisning vil foregå i et stort telt med begrænsning på deltagerantal, så behørig afstand kan opretholdes, og festivalen finder sted i og omkring Bogbrugsen, Hovedgaden 46, Ingstrup.

Kunstnere og forfattere
Åbningstalen står sognepræst Katrine Liisberg for, og som noget nyt vil der i år være kunstudstilling i Bogbrugsens mødelokale med de tre lokale kunstnere, nemlig Annette Bang-Andersen, Eydna Kjelnes og Jonathan Lillelund Andersen.

Vagn Olsen med humoristisk fortælling. Privatfoto

Journalist Vagn Olsen, opvokset i Saltum, bidrager med en humoristisk fortælling om landsdelen, “Vendsyssel, vendelboerne og Vagn”.
Desuden bliver der bliver foredrag ved krimiforfatter Inger Wolf, som bl.a. har skrevet “Pyromanen” og “En djævelsk plan” samt forfatteren Karen Fastrup, bedst kendt for romanen “Hungerhjerte”.
“Dyveke” står for den musikalske underholdning med gamle danske film- og revy-sange og dagen afsluttes på vanlig vis med fællesspisning og aftensang.

Inger Wolf holder også foredrag. Privatfoto

Indvielse af Torvet
I dagens program er der ligeledes fundet plads til en officiel indvielse af Ingstrups nye torv, og denne indvielse har formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget, Helle Bach Andreasen, lovet at stå for.
“Årets Ildsjæl” skal kåres og formand for Ingstrup Landsbyråd, Ole Nørgaard, vil overrække Ildsjæleprisen.
Ingstrup Bogbyfestival overholder alle retningslinjer i forhold til Covid-19.
Se hele programmet her:

https://ingstrupbogby.dk/onewebmedia/Program2020.pdf


Læs om fantastiske oplevelser og events