Pandrup

Boligerne i postnummer 9490 stiger i pris

Boligerne i postnummer 9490 Pandrup stiger i pris. Det viser de nyeste tal fra Boligsiden og det understøtter den erfaring, som Mæglerhuset Aabybro, har med udviklingen i Pandrup-området.

Stor stigning
Boligsidens tal viser, at den gennemsnitlige kvadratmeterpris på villaer og rækkehuse i 9490 Pandrup er steget med hele 29 pct. i perioden 2014 til 2021.
I 2014 var den gennemsnitlige kvadratmeterpris på solgte villaer og rækkehuse i 9490 Pandrup på 5.596 danske kroner, mens tallet i 2021 var helt oppe på 7.238 kr.
– Pandrup er en velfungerende by, som har meget at tilbyde for alle aldersgrupper, forklarer ejendomsmægler Christopher Holving, Mæglerhuset Aabybro.
– Det er lige fra et nuanceret udvalg af butikker og gode daginstitutioner. Der er en ny skole på vej og idrætscentret bliver renoveret. Desuden er her mange forskellige typer villakvarterer, også nybyggerkvarterer, så der er noget for enhver smag. Vi kommer heller ikke udenom, at vi har den mest fantastiske natur tæt på og bare 10 minutters kørsel til Vesterhavet, siger Christopher Holving, der har solgt boliger i Pandrup i syv år.

Sælges hurtigere
I 2021 gik det også hurtigere at sælge boligerne i 9490 Pandrup end for år tilbage.
I 2014 var den gennemsnitlige salgstid på villaer og rækkehuse iflg. Boligsiden på 323 dage, og i 2021 er det tal nede på kun 139 dage. Det går altså nu væsentligt hurtigere med at sælge boligerne i det populære postnummer i Jammerbugt.
– Vi kan tydeligt mærke denne udvikling. Flere og flere købere får øjnene op for byen. Det gælder også folk fra Aalborg-området, der trænger til at rykke væk fra storbyen, forklarer Christopher Holving.
I takt med den stigende efterspørgsel fra en bredere køberskare, er udbuddet af boliger til salg i 9490 Pandrup på samme tid faldet.
I 2014 var det gennemsnitlige udbud af villaer og rækkehuse til salg ultimo måneden iflg. Boligsiden oppe på 135, og i 2021 er det tal helt nede på 62.
Det er også en af de faktorer, der har indvirkning på prisstigningerne.

Læs om fantastiske oplevelser og events