Nyheder
imported

Borgmester tror på nyt navn

Mogens Gade hilser det nye udspil fra Blokhus FC velkommen

 Mogens Gade hilser det nye udspil fra Blokhus FC velkommen

Blokhus FC besluttede i går aftes at ændre sit navn fra Blokhus FC til Jammerbugt FC.

Den ide bakker Jammerbugt Kommunens borgmester op om.

– Det vil være med til at løfte kommunen og være et godt ansigt udadtil. Jammerbugt FC er en god ambassadør for Jammerbugt Kommune og dermed en god platform for markedsføring af hele vores dejlige Kommune, fastslår borgmesteren, der samtidig opfordrer omegnsklubberne til at gå ind i et tæt samarbejde med et åbent og positivt sind.

– I et område som vores må vi løfte i flok for at kunne være med, hvor det er sjovt. Derfor fortjener udspillet fra Blokhus FC massiv opbakning fra såvel kommune som erhvervsliv, siger borgmesteren.

I Blokhus FC håber man at initiativet vil kunne skaffe de nødvendige kræfter til, at opgaven med at drive elitefodbold med tilhørende ungdoms- og talentudvikling fremover kan løftes i et bredere fællesskab.

– En status som hele kommunens fodboldhold og dermed udvidelse af netværket vil åbne nye muligheder både for samarbejdspartnere og for udvikling og fastholdelse af elitefodbold. Med andre ord sætter vi fokus på fremtiden, fordi vi ikke vil være fortid – det er kort sagt blevet tid til nye tider, fortæller Blokhus FC direktør Erik Just.

Læs også: Blokhus FC skifter navn

Læs om fantastiske oplevelser og events