Blokhus

Brizze i Blokhus

Mød danmarksmesteren Skærtorsdag
Brizze 1

Skærtorsdag, d. 6. april, kan du få en oplevelse ud over det sædvanlige, når Brian “Brizze” Mengel, der er 2 gange danmarksmester i både freestyle fodbold og teqball, giver freestyle show på Torvet i Blokhus.
Brian ”Brizze” Mengelk startede sit ekvilibristiske fodboldeventyr som hobby og tidsfordriv, men har som professionel freestyler siden 2008 været i stand til at leve af alle sine svære boldkunster og tekniske artisterier, mens han løbende har vundet alle danske turneringer samt markeret sig internationalt.
I dag har Brian Mengel for længst slået sit navn fast på verdensplan – og har stadig aldrig tabt til nogen dansk freestyler. Undervejs har “Brizze” blandt meget andet desuden været engageret i Brian Laudrup og Lars Høghs street fodbold-team, ligesom han også har udfoldet sine boldkunstskaber for selveste Christiano Ronaldo.

Kom og vær’ med i Blokhus

Lad dig underholde af hans imponerende fodboldtricks og lær nye teknikker, som du kan øve dig på derhjemme. Du kan endda udfordre Brizze til en teqball-kamp, få autografer og tage billeder.
Hvis du er mere til konkurrence, så er Blokhus Mesterskaberne i Panna-fodbold lige noget for dig. Brizze vil være dommer, og du kan være med i turneringen ganske gratis. Det er 2 mod 2, så tag din ven eller veninde med og gør jer klar til kamp.

Læs om fantastiske oplevelser og events