Brovst

Brovst Speedway Club moderniserer klubhuset

– Det har i mange år været et ønske hos Brovst Speedway Club at gøre klubhuset, der er i to etager, mere handicapvenligt ved at få installeret en elevator op til cafeteriaet, der på 1. salen har en god udsigt over speedwaybanen.
Og med et tilsagn om en bevilling på 100.000 kroner fra Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalgets landdistriktsmidler kan Brovst Speedway Club nu gå i gang med at realisere planerne.

Fonde hjælper
Clubben har nemlig også fået tilsagn om støtte fra fonde til projektet, der har et budget på godt 310.000 kroner.
Tilskud:

  • LAG Jammerbugt-Vesthimmerland: 122.984 kr.
  • KFL-udvalg, Jammerbugt: 100.000 kr.
  • Sparekassen Vendsyssel Fond: 45.000 kr.
  • SE Vækstpulje Nyfors: 30.000 kr.

Nye omklædningsrum
– Vi har en del kørestolsbrugere og handicappede, som besøger os, og de har svært ved at komme op i klubhuset, fortæller Allan Thomsen.
Udover elevatoren skal der i stueplan indrettes et handicaptoilet i klubhuset, ligesom der skal indrettes nye bade- og omklædningsfaciliteter.
De skal afløse de næsten 30 år gamle pavilloner, der er ved at være udtjente som omklædningsrum for kørerne, som er i alderen 4 til 60 år.

Fra 1. salen er der et glimrende overblik over banen – og man kan søge i tørvejr i cafeteriaet. Arkivfoto: Vores Jammerbugt

Lige muligheder for alle
– Vi går i gang med modernisering inden snart, da vi skal være færdig i uge 35, ellers bortfalder tilsagnet fra nogle af fondene, forklarer Allan Thomsen.
– Moderniseringen betyder, at alle vores brugere og gæster får samme mulighed for at få en bedre udsigt og overblik over banen samt sidde i tørvejr, tilføjer han.

Nyt flot anlæg
Clubben ser frem til renoveringen, som kommer efter opførelsen af den nye ryttergård samt det nye beskyttende hegn, airfence, rundt om banen.
– Det bliver prikken over i´et, inden vores Nordjyske Elite Speedway skal køre i Superligaen til næste år, siger en glad formand.
Dermed vil Brovst Speedway Club råde over et af landets bedste anlæg, og det benyttes også af ungdomslandsholdet til træningssamlinger.

Læs om fantastiske oplevelser og events