Pandrup

Siw tilbyder måltidsposer med alt til aftensmaden

Siw Mortensens fagprøve-projekt er et godt tilbud til kunderne

– Det bliver noget nemmere både at finde på og få lavet aftensmaden i den kommende tid. I hvert fald hvis man benytter sig af SuperBrugsens i Pandrups nye tilbud, måltidsposer.

Aftensmad til fire
– En måltidspose indeholder alle råvarer til aftensmaden til fire personer. Der følger opskrift med samt et godt tip til et lidt ekstra som en dressing, eller hvad man kan bruge resterne til, fortæller Siw Mortensen, SuperBrugsen.
Prisen er blot 100 kroner per pose, og der kommer nye poser med nye opskrifter hver mandag, onsdag og fredag.

Mormormad og nye retter
– I dag, mandag, er det wokmad på 25 minutter. Det kan også være chili con carne, økologisk eller vegansk burger, hamburgerryg eller friske forårsruller. Opskrifterne er nytænkt mormor-mad og lidt nyere friske retter, som friske forårsruller. Retter, som man ikke kender, men godt kunne tænke sig at prøve, fortæller Siw Mortensen.
Foreløbig gælder tilbuddet frem til 2. maj, da måltidsposerne er Siw Mortensens fagprøveprojekt – afsluttende eksamen – som Coop Ledertrainee, og projektperioden løber til 2. maj.
– Hvis det bliver en succes, så fortsætter vi selvfølgelig, fortæller hun.

Siw er ved at tage Coops uddannelse Ledertrainee. Foto: Vores Jammerbugt

På vej til at blive leder
21-årige Siw fra Pandrup har arbejdet i brugsen, siden hun var 15 år. Først som ungarbejder og med tiden som lukkeansvarlig.
I september 2018 begyndte hun så efter opfordring fra uddeler Anders Sølvkær på Coops uddannelse som Ledertrainee, og hun afslutter uddannelsen til september.
– Det er et spændende og udfordrende forløb. Otte gange har vi været på et skoleforløb af en uges varighed i Odense, og tilbage i butikken i Pandrup har jeg skulle bruger læringen fra skolen, forklarer Siw Mortensen.
– Der har været mange forskellige udfordringer, for eksempel at få købmandskabet med ind over og finde ud af, hvilke behov forbrugerne i Pandrup har, for det er jo et andet behov end i det indre København, uddyber Siw Mortensen.

Siw Mortensen kan lide at arbejde med blomster, frugt og grønt. Foto: Vores Jammerbugt

Nye varer og nye sæsoner
Efter uddannelsen ville det oplagte valg for Siw være at søge en stilling som souschef i en butik på samme størrelse som SuperBrugsen i Pandrup, men hun er mere til en anden mulighed, nemlig at stå for afdelingen med blomster samt frugt og grønt.
I dag er hun ansvarlig for frugt og grønt og er 2´er på blomster.
– En sådan stilling siger mig mere. Jeg kan lide det udendørs, det friske. Hver dag skal der ændres med nye varer, og der kommer nye sæsoner. Det kan jeg helt vildt godt lide.
– Der sker hele tiden forandringer, og hvis du ikke er med på beatet, så er du tabt, siger Siw Mortensen.

Væk fra Pandrup
Lederuddannelsen betyder også, at Siw søger væk fra Pandrup. Og det er en ambivalent følelse.
– Det bliver helt sikkert spændende og en ny udfordring, og jeg glæder mig.
– Men her i brugsen er vi som en familie og kender hinanden på godt og ondt. Vi kender også kunderne rigtig godt og har relationer til dem. Men det bliver en ny udfordring og en ny vej, siger Siw Mortensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events