Blokhus Medier_logo-01
Pandrup

Brumbassen holder åbnings-reception

– Lørdag 8. august klokken 10 til 14 inviterer idrætsbørnehaven og vuggestuen Brumbassen til åbningsreception i de nye lokaler på Cannerslundsvej i Pandrup.

Viser lokalerne frem
– Der bliver mulighed for at gå rundt og se vores lokaler samt legeplads og udearealer, fortæller indehaver Gitte Bach og understreger, at receptionen overholder Corona-restriktionerne.
Desuden vil der bliver serveret lidt at spise samt en forfriskning uden for, hvor der også er arealer med halvtag samt store parasoller.

Markering måttes udskydes
Brumbassen åbnede i april, men receptionen blev udskudt på grund af Corona, men Gitte Bach og personale kan se tilbage på en god start.
– Det har selvfølgelig være anderledes, fordi borde og legetøj skal sprittes af, og der skal vaskes hænder mange gange. Men det er gået godt, også fordi forældrene har været gode til at spritte hænder, når de er kommet her, fortæller Gitte Bach.

Snart fuldt hus
Desuden er det gået forrygende med indskrivningen.
Der er lige nu 20 børn i børnehavedelen, hvor målet er 27 børn, og der er 19 børn i vuggestuen, som dermed er helt optaget,
Gitte Bach forventer også fuldt hus henover efteråret.

Glenn Rask ansat
Det betyder også, at der skal mere personale til, og Brumbassen har netop ansat Glenn Rask, som også er 2. divisionsspiller hos Jammerbugt FC.
Han har erfaring med jobbet og har tidligere blandt andet arbejdet i en idrætsbørnehave i Vadum.
Derudover arbejder den tidligere norske landsholdsspiller i håndbold, Siri Seglem, i Brumbassen sammen med Nicoline Bach, Michelle Lundtoft, Betina Holst samt Simon Bøknes.
Og i køkkenet er ansat Inger Jensen og Lone Schrøder.

Moderniseret og ny legeplads
Gitte Bach overtog bygningen, som tidligere har huset en kommunal børnehave, tilbage i januar, og siden er det 296 kvadratmeter store hus blevet renoveret fra A til Z, ligesom der er anlagt en helt ny legeplads.

Gymnastiksal på vej
Desuden er kælderen godt på vej til at blive indrettet til gymnastiksal.
Og der er masser af aktiviteter for børnene også uden for.
På legepladsen, anlægget ved Jetsmark Idrætscenter, gateway, ved stranden eller i skoven.
Brumbassen er nemlig mobil med sine Christiania-cykler.

Læs om fantastiske oplevelser og events