Det sker
imported

Brumbassen holder mini-OL for børnehaver

PANDRUP: Alle børnehaver i den tidligere Pandrup Kommune er inviteret.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Fredag 26. august bliver Jetsmark Stadion indtaget af en masse glade børn, når der er mini-Ol fra kl. 09.30 til 13.00, hvor alle børnehaver i den tidligere Pandrup Kommune er inviteret til at deltage.

Brumbassen

Sjov for 152 børn

Det gælder dermed V. Hjermitslev, Ingstrup, Saltum, Hune og Jetsmark.
– Der kommer 152 børn sammen med deres pædagoger, fortæller Gitte Bach.
Det er nemlig idrætsbørnehaven Brumbassen i Pandrup, der sammen med sin forældrebestyrelse står bag det nye arrangement, hvor borgmester Mogens Chr. Gade kommer og åbner olympiaden, når faklen bliver tændt.

Alle er vindere

Derefter kan børnene gå fra aktivitet til aktivitet og have det sjovt med sækkeløb, støvlekast, fodboldbowling, æggeløb og kast med ærtepose.
Det handler ikke om at vinde, men om at være med og have det sjovt, og der er t-shirt og medaljer til alle, ligesom alle institutioner får en pokal. Også maden, der leveres af SuperBrugsen, er gratis.

Skal gentages

Det er en donation fra Sparekassen Vendsyssel Fond – Hvetbo, der er grundlaget for, at det er gratis at deltage, oplyser Gitte Bach.
– Vores mål er at det her blive en tilbagevendende begivenhed, og vi vil prøve at samle en repræsentant fra hver institution til den fremtidige planlægning, siger Gitte Bach.
– Vore mini-OL er med til at styrke samarbejdet på tværs af børnehaverne, og børnene får en mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af børnehaverne og måske kommer de til at gå i skole sammen, siger Gitte Bach.

Læs om fantastiske oplevelser og events