Pandrup

Brumbassen inviterer inden for i nye flotte lokaler

Den private vuggestue udvides med idrætsbørnehave

– Lørdag 4. april inviterer Gitte Bach og ansatte til åbent hus i de nye totalt renoverede lokaler på Cannerslundvej, hvor den private vuggestue Brumbassen udvides til også at rumme en idrætsbørnehave.
Overtagelsen af de nye lokaler bliver fejret med pølser, brød, sodavand og øl, ligesom den røde snor bliver klippet.

Renoveret fra top til tå
Men faktisk åbner vuggestuen og idrætsbørnehaven allerede onsdag 1. april på adressen, som tidligere husede den nedlagte kommunale børnehave.
Siden overtagelsen i januar er det 296 kvadratmeter store hus blevet renoveret fra A til Z.
Nye pudsede vægge, nye gulve, lofter, tag, vinduer, døre, inventar og hvidevarer – samt ikke mindst en fuldstændig ny legeplads med blandt andet klatretårn er på vej.

Siri Seglem og Gitte Bach glæder sig til åbningen. Foto: Vores Jammerbugt

Virkelig positiv
Et gammelt skur er fjernet til fordel for et nyt isoleret område med støbt gulv, hvor børnene kan sove ude i barnevogne.
– Forældrene var så søde at hjælpe med nedrivningen, og den gang tænkte jeg, at det her bliver aldrig til noget pænt, siger Gitte Bach.
– Men nu føles det dejligt. Jeg er så glad og tilfreds med, hvordan det hele kommer til at se ud. Jeg er virkelig positiv, fortæller hun.

Idræts-børnehave
Brumbassen får plads til 19 børn i vuggestuen samt 27 i børnehaven.
Til at stå for idræts-børnehaven er ansat Siri Seglem, tidligere norsk landsholdsspiller i håndbold.
Hun kommer fra en stilling som pædagog i børnehaven Landsbyhaven i Birkelse.
– Jeg er meget glad for at få muligheden for at starte en idræts-børnehave op. Det har været min drøm, siden jeg blev uddannet, fortæller hun.
– Og så er her nogle dejlige mennesker at arbejde sammen med. Det bliver en fest hver dag, smiler hun.

Egen gymnastiksal
Siri Seglem lover masser af aktiviteter til børnene. På legepladsen, anlægget ved Jetsmark Idrætscenter, gate way, ved stranden eller i skoven.
Brumbassen er nemlig mobile med sine Christiania-cykler.
Og på sigt kommer der en gymnastiksal i det 50 kvadratmeter store kælder, ligesom den uddannede idrætsbørnehave pædagog, Kristina Westergaard Andersen, bliver ansat per 1. juni.
Hun har tidligere arbejdet i den kommunale Cannerslundvejens Børnhave, og da den lukkede, flyttede hun med ned i Bugten.

Opfordring fra forældre
Udvidelsen skyldes, at Gitte Bach fra flere forældre til børn i Brumbassen er blevet opfordret til også at åbne en børnehave.
Forældrene er nemlig meget tilfredse med at have deres børn i vuggestuen og vil gerne have, at børnene kan fortsætte i samme trygge omgivelser, når de skal i børnehave.

Undgår et skifte
Dermed undgår de et skifte til en muligvis meget større børnehave og kan blive hos de samme legekammerater, personale og omgivelser, fra de bliver afleveret første gang i vuggestuen, til de skal i skole.

Læs om fantastiske oplevelser og events