Nyheder
imported

Butik Karina Degn flytter

Tiden er nu inde til at flytte fra Torvet i Blokhus, til mere end dobbelt så store lokaler 150 meter længere nede af hovedgaden, på Aalborgvej 16.

Indehaveren af den populære tøjbutik på Torvet i Blokhus, Karina Degn, har igennem næsten 9 år udviklet sin forretning med gode brands og senest ny webshop. Nu er det blevet tid til at flytte fra Torvet i Blokhus til større lokaler: – Jeg har nogle stærke brands, som fortjener bedre plads. Derudover får jeg bedre lagerfaciliteter – således jeg kan udvikle min webshop yderligere. Det bliver så skønt. Jeg er spændt og glæder mig til at rykke ind i de nye lokaler, fortæller hun og fortsætter – Jeg fik en enestående mulighed for at få mere plads og nye lokaler.

Flytter 150 meter

Den nye butik, der ligger 150 meter fra butikken på Torvet, er i gang med at blive renoveret. Den er meget større og har store vinduespartier mod vejen. – Jeg synes det er vigtigt, at kunderne kan blive inspireret af hvad jeg har i butikken, allerede udefra, fortæller hun.

Butikken på Torvet

Datoen for, hvornår butikken rykker fra Torvet til hovedgaden er ikke på plads endnu. – Butikken på Torvet er til afståelse – den er fantastisk placeret og der er fuld fart på. Karina Degn fortæller, at der allerede har været flere henvendelser vedrørende en overtagelse.

Læs om fantastiske oplevelser og events