Aabybro

Butikker gør klar til at flytte i de nye lokaler

Brødrene Dennis og Klaus Simonsen har travlt i de nye lokaler ud mod Østergade i Aabybro.
De er nemlig allerede ved at gøre klar til flytningen af Bog&Ide/Legekæden fra de nuværende midlertidige lokaler i den tidligere Fakta-bygning. Sammen med montører er de ved at opsætte inventar i de 570 kvadratmeter nye lokaler, hvoraf de 400 kvadratmeter vil udgøre selve butikken.
– Vi åbner torsdag 17. februar, hvor vi holder en stor åbningsfest med masser af gode tilbud, fortæller en glad Klaus Simonsen.
– Vi glæder os i den grad til at åbne. Det er altid dejligt at komme i helt nye flotte lokaler med nyt inventar. Vi har valgt inventar og indretning fra allerøverste hylde, og det her bliver en af Danmarks flotteste boghandel, lover han.
I det hele taget ser han udviklingen og moderniseringen af Aabybro Centret, hvor nu også Sportmaster samt Thiele gør klar til at rykke i nye lokaler, som et stort fremskridt.
– Det vil give hele byen et stort løft, siger Klaus Simonsen.

Større udvalg
Flytningen betyder, at Bog&Ide må holde lukket tre dage op til flytningen – mandag 14. februar til og med onsdag 16. februar – og det samme gælder også for Sportmaster, oplyser butikschef Louise Andersen.
– Vi får 350 kvadratmeter nye butikslokaler, siger hun om den nye placering overfor Imerco.
– Vi åbner 17. februar og holder selvfølgelig åbningsfest, tilføjer hun.
Siden februar 2020 har Sportmaster, Thiele samt Bog&Ide været genhuset i den tidligere Faktabygning, mens deres tidligere lokaler er blevet revet ned og erstattet af nybyggeri.
– Det har fungeret fint, mens vi har være genhuset. Her er ikke så meget lagerplads, men kunderne har taget virkelig godt imod den midlertidige butik, og det er fine lokaler set i forhold til, at det er midlertidigt, siger Louise Andersen.
– Men vi glæder os selvfølgelig helt vildt til at flytte i helt nye lokaler. Det er som at flytte i et nybygget hus. Vi får nyt flot inventar og mange flere varer samt et større udvalg, fortæller Louise Andersen:
Og mandag 10.januar begynder håndværkerne så på indretningen af den nye Sportmaster i Aabybro.

Læs om fantastiske oplevelser og events