Aabybro

Byrådsmøde med under 10 deltagere

Følg mødet via live-transmission

– Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt gennemfører sit møde torsdag 26. marts i byrådssalen på Aabybro Rådhus, men det bliver i en markant anderledes form.
Ikke alle medlemmer vil tilstede, ligesom der er lukket for tilhørere, og spørgetiden er aflyst.
Men mødet kan som vanligt følges live på:
https://jammerbugt.kommune-tv.dk/.

Under 10 personer
Begrænsningerne sker for at kunne holde mødet og samtidig opfylde forbuddet mod at være samlet flere end 10 personer som følge af Corona virus.
I kommunalbestyrelsen sidder fem forskellige partier og lister, og de vil være repræsenteret med hvert deres medlem, typisk gruppeformanden,.
Derudover vil borgmester Mogens Chr. Gade, kommunaldirektør Holger Spangsberg samt et par embedsfolk være til stede.

Følger med hjemmefra
De øvrige medlemmer af kommunalbestyrelsen har også mulighed for at deltage – men på en anden måde end normalt.
De sidder nemlig hjemme og følger livetransmissionen, og de forskellige gruppeformændene får til opgave at videreformidle deres synspunkter, spørgsmål og stemmeafgivning.

Holder hjulene i gang
– Social- og Indenrigsministeriet har meldt ud, at møder i kommunalbestyrelsen er nødvendige møder, som fortsat skal afvikles. I Jammerbugt Kommune synes vi også, det er vigtigt fortsat at træffe lokalpolitiske beslutninger, som har betydning for både borgere og virksomheder. Derfor har vi valgt at gennemføre kommunalbestyrelsesmødet samtidig med, at vi tager de forholdsregler, som myndighederne har bestemt, siger Mogens Chr. Gade.

Læs om fantastiske oplevelser og events