Aabybro

Cafe Rohde åbner med helt ny indretning

– Fredag 22. maj klokken 17 er det atter muligt at sætte sig til bords hos Cafe Rohde i Aabybro, som byder gæsterne velkommen med nyheder som en ny indretning og en overdækket terrasse.

50 pladser fjernet
Selv om det er tilladt at åbne fra mandag 18. maj, så afventer cafeen et par dage for at se nærmere på retningslinjerne fra myndighederne.
– Vi har lavet helt om og indrettet cafeen på ny. Selv om reglen siger kun to kvadratmeter per person, så går vi efter fire kvadratmeter for at være på den sikre side, siger Torben Christiansen.
– Vi har fjernet omkring 50 pladser og er gået over til 2-mands borde, så vi kan sikre, at der også er en meter mellem dig og de andre, som du er i byen og spise med, forklarer Torben Christiansen.

Helt overdækket
– Det betyder, at der kommer færre kunder ind, men det er der ikke noget at gøre ved. Det er vigtigt, at man føler sig tryg, når man er ude at spise, tilføjer han.
Desuden er den ene af de to terrasser nu helt overdækket, så der med pladserne inden for samlet er 100 pladser under tag.

Klar med brunch
Torben Christiansen tilbyder også sin brunch
– Vi har taget forholdsreglerne. Der er streger, som markerer afstanden, og man skal spritte af, inden man går i gang med buffeten, siger indehaveren, der har brugt lukkeperioden på at friske Cafe Rohde endnu mere op.

Læs om fantastiske oplevelser og events