Nyheder
imported

Centrum i Pandrup holder modeshow

30. marts viser Centrum forårs- og sommervarer frem

Tekst: Anne Nøhr Ringgren  Foto: Poul Nymark

Berit Jensen, indehaver af Centrum i Pandrup, oplyser at det er en fast tradition at afholde modeshows.

Men under corona har det ikke været muligt at samle kunder i butikken til forskellige arrangementer, og derfor har der ikke været afholdt nogen de sidste par år.

Nu er det igen blevet muligt, og derfor har butikken taget initiativ til at vise forårs- og sommervarerne frem.

Centrum Pandrup

Det sker til et modeshow, der afholdes onsdag den 30. marts kl. 19.00, hvor kvinderne er inviteret, så de kan se dette års trends og tendenser indenfor damemode.

Det plejer at være en rigtig dejlig aften, hvor alle er velkommen, fortæller Berit Jensen. Kvinderne hygger sig med lidt lækkert til ganen og får samtidig masser af god inspiration til forårs- eller sommergarderoben.

Der er begrænset antal pladser til arrangementet, så billetterne sælges efter først-til-mølle-princip. 

Aftenen byder samtidig på lidt forfriskninger i form af sandwich, vin, vand og kaffe, og for at gøre det hele lidt ekstra festligt vil der også blive udtrukket gaver på billetterne.

Billetter koster 100 kr./stk og kan købes fysisk i butikken, hvor de også skal afhentes senest mandag den 28. marts 2022. 

Kunder langvejs fra

Tøjeksperten Centrum i Pandrup er en populær forretning for både kvinder og mænd, der tiltrækker kunder fra store dele af Nordjylland. Udover forskellige populære tøjmærker indenfor dametøj som f.eks. Signature, Infront, Brandtex, Skovhuus, Soulmate, Love Sophy og Brax er der også masser af spændende mærketøj til herrerne som f.eks. Bison, Lindbergh, Morgan, Eterna, Wrangler, Bosweel og Meyer.

Centrum Pandrup

I forretningen finder du samtidig en stor skoafdeling, en afdeling med undertøj og arbejdstøj samt masser af  accessories som slipse, smykker, bælter, lommetørklæder, huer, handsker, tørklæder, slipsenåle, caps og strømper.

Kort sagt, så er det muligt at blive klædt på fra top til tå for både kvinder og mænd.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events