Aabybro

Charlotte har gang i omfattende indsamling

Biersted i Bevægelse tager hver dag et nyt skridt nærmere til at få råd til den ønskede motionssti i Den Grønne Kile i Biersted.

Går i gang
Bag står Biersted IF og Biersted Landsbyråd, som har samlet en masse af byens borgere om at gå, løbe eller rulle og få motion og samtidig samle penge ind til motionsstien via sponsorer, der betaler for hver tilbagelagt kilometer.
Målet er få opsat træningsmaskiner i naturmaterialer på den 500 meter lange sti, og da Charlotte From så, at Henrik Skøtt, formand for Biersted IF, nyligt slog op på Facebook, at der manglede 30.000 kroner i at være penge nok, så tog hun sagen i egen hånd.
– Jeg tænkte, hvad kan jeg gøre, og besluttede mig for at gå hver dag her i uge 6 til fordel for projektet, fortæller Charlotte From.

Målet er 180 kilometer
Og hun har fundet godt 51 husstande blandt privatpersoner som sponsorer – både unge og ældre og selvfølgelig en hel del af sine venner, som alle har sagt ja til at give et mindre beløb per kilometer fra 50 ører til 3 kroner.
– Lige nu får jeg 57,50 kroner for hver kilometer, jeg går, og jeg er siden mandag nået op på 110 kilometer. Mit må er gå 180 kilometer i løbet af ugen, fortæller Charlotte From, mens hun er ude at gå for at nå dagens 30 kilometer.
– Jeg har kun fået positive reaktioner, og folk vinker og har tommelfingeren opad, når de kører forbi, fortæller hun.
Bliver de 180 kilometer tilbagelagt, så får Charlotte From indsamlet 10.000 kroner, da sponsorer også har givet et fast en-gangs beløb.

Læs om fantastiske oplevelser og events