Aabybro

Charlottes indsamling gik langt over målet

Charlotte From fra Biersted travede i timevis hver dag i sidste uge.
Fra mandag til søndag var hun var ude at gå ret lange ture for at samle penge til den ønskede motionssti på Den Grønne Kile i Biersted – og med den utroligt flotte opbakning nåede hun nåede et lang højere beløb, end hun havde forventet.

Der kom fart på
I ryggen havde hun 51 sponsorer, som gav beløb fra 50 ører til 3 kroner eller et en-gangs beløb for hver tilbagelagte kilometer – indtil fredag 12. februar, hvor hun i Vores Jammerbugt fortalte om sit projekt.
– Så skal jeg lige lov for, at det tog fart. Jeg fik mange nye sponsorere også ældre, så jeg gik fra en kilometerpris på 57,50 kroner til 76 kroner, fortæller Charlotte From.

Et imponerende beløb
Og det motiverede hende til at gå endnu mere og endnu længere – 6 til 7 timer om dagen.
– Jeg var heldig, at der de sidste 4 dage i ugen var så godt vejr, at det var så dejligt at være ude, fortæller Charlotte From.
Hun tilbagelagde samlet 206 kilometer – et pænt stykke over målet på 180 kilometer.
– Da jeg var færdig, havde jeg indsamlet 17.800 kroner, men mange sponsorere var flinke til at runde beløbet op, så det blev til flere penge, fortæller Charlotte From.
Hun nåede derfor at indsamle imponerende 20.144 kroner til motionsstien.

Charlotte From gik sig til dette beløb. Privatfoto


Hvordan har benene det?
Og så til det klassiske sports-spørgsmål; hvordan har benene det?
-Jeg var på arbejde 14 timer dagen efter, så jeg havde ikke tid til at mærke noget. Men jeg kan mærke, at jeg nu trænger til at komme ud at gå, fordi jeg har vænnet min krop til det, fortæller hun.

Biersted er i Bevægelse
Hendes indsamling var et supplement til Biersted i Bevægelse.
Bag står Biersted IF og Biersted Landsbyråd, som har samlet en masse af byens borgere om at gå, løbe eller rulle og få motion og samtidig samle penge ind til motionsstien via sponsorer, der betaler for hver tilbagelagt kilometer.
Målet er få opsat træningsmaskiner i naturmaterialer på den 500 meter lange sti.
Og indsamlingen og motionsturene fortsætter i den kommende uge, da det jo også er en god aktivitet – særligt under nedlukningen.

Læs om fantastiske oplevelser og events