Aabybro

Christoffer er den nye SSP-konsulent i Jammerbugt

Med indgangen til 2021 startede 44-årige Christoffer Keyser Larsen som den nye SSP-konsulent i Jammerbugt Kommune.

Det er spot-on
Han kommer med en del erfaring fra området som folkeskolelærer og de seneste 10 år som SSP-kontaktlærer på Skolecenter Sindal og før det to års erfaring som rusmiddelkonsulent i Hjørring Kommune.
Christoffer Keyser Larsen søgte jobbet som SSP-konsulent, fordi det er yderst spændende at arbejde med mennesker.
– De funktioner, som jobbet kan tilbyde, er lige spot-on for mig. Blandt andet muligheden for at hjælpe unge videre på deres livsrejse, fortæller han.
– Hvis du har 28 elever til en musiktime, så er harddisken rimeligt under pres. Her får jeg muligheden for at komme i øjenhøjde med den unge og hjælpe til at komme videre og ud af sine udfordringer.

Den motiverende samtale
Christoffer Keyser Larsen brænder for at motivere unge til at søge forandringer, hvis de har et dårligt ungdomsliv, og det smitter af.
Derfor er hans styrke den motiverende samtale.
– Vi finder de unge, som har udfordringer, og skal motivere dem til at få hjælp. Det sker med den motiverende samtale med mange åbne spørgsmål uden at være fordømmende eller give gode råd. Det handler om dialogen, der tvinger til at få en afklaring.
– Hele tiden stille det næste naturlige spørgsmål for at komme ind til kernen. Hvis du har et dårligt ungdomsliv, er du nødt til at se på det, der gør ondt, før du kan skabe forandring, forklarer Christoffer Keyser Larsen.
– At gøre den unge opmærksom på sit problem og hjælpe den unge videre til et af de mange fine tilbud, der er i kommunen.

Privatlivet
Christoffer Keyser Larsen er gift og har to børn på 12 og 14 år og bor i Sindal.
En stor del af fritiden bruger han på musik og skriver og komponerer selv musik og har rockbandet, Keyser Larsen Band, og derudover er der mange fritidsinteresser som at gå eller løbe på en strand.
Og så er der Vejle Boldklub. Christoffer Keyser Larsen er opvokset i Vejle og derfor er Veje Boldklub hjerteklubben.
– En gang VB altid VB. Derfor har jeg også altid haft min VB-vimpel med mig rundt.
(Se foto ovenfor)

Udover Christoffer Keyser Larsen omfatter SSP i Jammerbugt også SSP-konsulent Jesper Mørkholt samt leder, Tommy Duun Mogensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events