Blokhus

Christoffer og Michaell fejrer fødselsdag på Nordstjernen

På vej mod det første år som forpagtere af den kendte Restaurant Nordstjernen i Blokhus kan Christoffer Hallager og Michaell Pedersen se tilbage på en start, der har været som en tur i rutsjebanen.

Flot opbakning
Heldigvis har opturene været i et stort overtal siden starten 1. oktober 2020, og fødselsdagen fejres med gode tilbud.
– Vi har fået en rigtig god start, selv om vi rendte ind i to nedlukninger på grund af Corona. Starten var op ad bakke, men det har ikke kunnet tage hverken gejsten eller humøret fra os. Det her er sjovt, og humøret er højt, fortæller de på skift.
Pauserne uden gæster blev brugt til at istandsætte og male både entre og restaurant, og der er kommet nye festmenuer.
– Straks vi måtte åbne igen, fik vi travlt. Det var en kanongod følelse og dejligt, at folk bakker op om os. Folk har virkelig taget godt imod os, fortæller Christoffer Hallager.
Selv om den travle højsæson og sommer render på hæld, så fortsætter travlheden.
– Vi har mange selskaber, og lige nu er her mange konfirmationer, som jo er blevet flyttet fra foråret, forklarer Christoffer Hallager.
Desuden har forpagterne for nyligt prøvet sig af med også foredrag med bespisning, da Jonny ”Gniske” Olsen fra Gutterne på Kutterne var forbi med friske rødspætter, der straks røg på panden.
– Det var en stor succes med fuldt hus, siger Michaell Pedersen.

Godt klædt på
Han kalder det lidt for en tilfældighed, at han blev tjener.
– Jeg var reserve på Fårup Skovhus, da jeg hørte, der var en elevplads på Restaurant Nordstjernen, og jeg kan godt lide faget, kontakten med kunderne og yde en god service. Du får talt med en masse forskellige mennesker, siger Michaell Pedersen.
For Christoffer Hallager har mormoren spillet en stor rolle i, at han blev kok.
– Min interesse for madlavning startede hjemme hos mormor og bedstefar. Min mormor lavede altid sådan noget godt mad. Jeg syntes, det var spændende og begyndte så på skolen, og det gik fra hobby til en livsstil. Det er spændende at lave mad, og jeg kan lide hele oplevelsen, forklarer han.
Samtidig er begge yderst godt klædt på til at føre Nordstjernen videre i den samme gode ånd med god mad og gode oplevelser, da begge er uddannet på restauranten.

Læs om fantastiske oplevelser og events