Aabybro

Comedyklubben med Carsten Bang & Anne Bakland

Tirsdag 8. september bliver der endnu engang noget at grine af i Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro, når Comedyklubbens vært og komiker, Valdemar Pustelnik, denne aften har fundet både Carsten Bang og Anne Bakland frem fra STAND-UP – godteposen.

Rutineret komiker
Carsten Bang er en ikke mindre end fantastisk komiker, og vi er lykkelige over at have ham med på holdet denne tirsdag i Aabybro. Den rutinerede komiker, radio- og tv-vært har med sin undrende og underspillede facon underholdt hele landet de sidste snart 30 år. Deriblandt med adskillige onemanshows – senest “Alter Ego” fra 2017. Gå aldrig glip af en aften med Carsten Bang!

Sprang ud i Aalborg
Anne Bakland sprang ud som stand-up komiker i januar 2012 i Aalborg.
Sidenhen har hun hevet teltpløkkerne op fra den nordjyske muld og rykket til København. På tirsdag er hun så tilbage med fast grund under fødderne…
Anne er fra den nye generation af komikere, som branchen har kæmpestore forventninger til fordi hun allerede er så god, og de nordjyske aner mærkes tydeligt – der ikke bliver lagt så mange fingre i mellem når hun indtager scenen med sin fantastisk energi og selvsikkerhed.

Valdemar Pustelnik
Aftenens vært, Valdemar Pustelnik har siden 2009 optrådt på scener over hele landet.
Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.
Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der netop er vist på TV3.
Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Begrænset antal pladser
Man skal nok ikke vente for længe, hvis billetten til denne tirsdag aften skal i hus.
– Vi har jo et begrænset antal pladser grundet de øgede pladskrav og de foregående Comedy-tirsdage her på kulturcenteret blev udsolgt på rekordtid. Der er dog stadigt ledige pladser i skrivende stund, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard.
Entrébilletter kan som sædvanligt købes online via www.kec-jammerbugt.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events