Nyheder
imported

Corona udsætter fest og generalforsamling

Situationen omkring covid-19 betyder imidlertid, Blokhus og Omegns Grundejerforening udskyder arrangement til 2021.

Blokhus og Omegns Grundejerforening kan i år fejre 60-års jubilæum, og der var lagt op til en festlig markering af jubilæet. Situationen omkring covid-19 betyder imidlertid, at bestyrelsen har været nødsaget til at udskyde arrangementet til 2021.

– Arrangementet skulle have fundet sted i forbindelse med vores generalforsamling i juni men forsamlingsforbuddet, der foreløbig varer frem til ultimo august, betyder, at vi desværre ikke kan afholde hverken festlighederne eller vores årlige generalforsamling, fortæller foreningens formand, Jens Saabo.

Den årlige generalforsamling, der almindeligvis samler flere hundrede mennesker, er udskudt til efteråret. Det endelige tidspunkt følger, så snart forbuddet for forsamlinger bliver ophævet, oplyser formanden der desuden kan fortælle, at jubilæumsfesten finder sted i forbindelse med generalforsamlingen i 2021 – nærmere bestemt 26. juni.

– Det er naturligvis ærgerligt, for vi havde set frem til at markere foreningens jubilæum sammen med medlemmerne og at aflægge beretning om foreningens igangværende projekter, men nu ser vi i stedet frem mod festen næste år og generalforsamlingen senere på året, fortæller Jens Saabo.

Blokhus og Omegns Grundejerforening, der tæller omkring 800 medlemmer, er blandt andet involveret i et nyt projekt omkring sikring af kysten ved Sømærket, som foreningen var med til at få realiseret opførelsen af for 14 år siden.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events