Aabybro

COVID-19 øger besøg på ejendomsmæglers hjemmeside

– En hverdag med Corona-virus betyder mange forandringer, og på boligmarkedet viser det sig nu i form af endnu mere trafik på EDC’s hjemmeside, som er den mest besøgte boligportal i Danmark.

Stadig mange købere i markedet
På sitet registreredes et kortvarigt dyk i trafikken, lige efter at statsminister Mette Frederiksen 11. marts annoncerede en delvis lukning af samfundet, men allerede efter få dage var brugerne tilbage, og trafikken har siden været på et højere niveau, end i samme periode sidste år. I år er der i marts15 pct. flere besøgende end sidste år.
– Tallene demonstrerer, at der stadig er mange købere i markedet, og jeg er da positiv overrasket over aktiviteten på vores hjemmeside kun var ramt i to dage. Det ser ud til, at de boligsøgende hurtigt har tilpasset sig og fortsætter boligjagten, men med mindre fysisk kontakt med mægleren, siger kommunikationschef Jan Nordmann fra EDC.

Mere bevidste købere

Han fortæller, at der ganske vist er færre fremvisninger lige nu, men at det til gengæld er de mest købsparate købere, der er i markedet.
– Det er de færreste, der vil købe en bolig, uden at have stået fysisk i den, så derfor fremviser vi fortsat boliger. Det er min klare oplevelse fra vores mæglere, at de købere vi ikke ser så meget til lige nu, alligevel ikke var modne til at slå til, men orienterede sig blot om mulighederne.

Forholdsregler
På grund af smittefaren med Coronavirus viser EDC kun boliger frem 1 til 1, dvs. kun for en køber ad gangen, som naturligvis kan bestå af et par eller en familie. Der arrangeres slet ikke åbent hus i øjeblikket.
Hjemmesiden edc.dk er for 11. år i træk den mest besøgte boligportal i Danmark.
På hjemmesiden har man valgt at vise boliger til salg fra alle landets ejendomsmæglere, uanset kædetilhørsforhold. Ligeledes kan man på siden gratis tilmelde sig et køberkartotek, hvor man får besked om alle nye boliger til salg fra alle mæglere.

Læs om fantastiske oplevelser og events