Nyheder
imported

Dagli’ Brugsen Blokhus lukker

Efter 8 år i Blokhus er det besluttet at lukke Dagli´Brugsen lørdag den 24. august. Det sker efter flere års vigende resultater. Det oplyser butikken i en pressemeddelelse.

Efter 8 år i Blokhus, lukke Dagli' Brugsen Blokhus lørdag den 24. august kl. 19.30, efter flere års vigende resultater.

Butikken opstod efter SuperBest i Blokhus gik konkurs, hvor så lokalerne kunne lejes og drives videre som et moderne minimarked under DagliBrugs konceptet. I de seneste 8 år, har der været stor kundeopbakning, både fra de lokale og de mange turister der hvert år gæster byen, mens der de sidste 4 år har været røde tal på bundlinien.

Sæsonudsving

Forklaringen skal findes i de store sæsonmæssige udsving der er mellem sommer og vinter perioden. – Den økonomiske balance lykkedes vi rigtig godt med de første 4 år vi havde butikken, men eftersom konkurrencen er blevet skærpet med 2 nye butikker i Hune og de butiksnære parkeringspladser forsvandt blev betingelserne ændret, forklarer Mogens Knudsen, direktør i Blokhus detail A/S og fortsætter: – Vi har forsøgt os med flere forskellige tiltag for at ændre driftssituationen i butikken, senest med en modernisering i 2017, hvor butikken fik et løft og en investering på godt 1 mio. kroner. Derudover har vi også forsøgt at erhverve os ejendommen, fortæller han. Butikken fik fra start stor medlemsopbakning, og det skyldes ikke mindst en meget aktiv og driftig butiksbestyrelse, der altid står klar med hjælp til gode arrangementer i og omkring butikken.

Butikkens medlemmer får tilbudt nyt medlemskab i SuperBrugsen Pandrup, når butikken lukker ned lørdag den 24. agust. -Personalet har gjort en helt fantastisk indsats i butikken, og vi vil forsøge at finde en plads til dem alle i en af Coop´s el. Brugsforeningernes andre butikker, fortæller Mogens Knudsen. 

Lokalerne overdrages til Spar Hune, der ønsker at etablere en ny dagligvarebutik i Blokhus under Spar kæden. Det er Købmand Lasse Nielsen og Købmand Rikard Andersen der åbner en ny forretning i løbet af foråret, så der også fremover er en dagligvare butik i Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events