Det sker

Dansk oldboys landshold mod Jetsmark IF

 | FOTO: Fodboldbilleder.dk
Spændende fodboldkamp i Pandrup

I anledning af Jetsmark IF’s 50-års jubilæum inviteres alle interesserede til et brag af en fodboldkamp, hvor oldboys fodboldspillere fra landsholdet spiller mod det lokale hold fra Jetsmark IF.
Kampen foregår på Sparekassen Danmark Arena Jetsmark beliggende på Bredgade i Pandrup fredag den 25. august kl. 18.30.
Denne aften kan du forvente at se nogle af landsholdets tidligere stjerner møde nogle af de gode, gamle Jetsmark ikoner. Og det garanteres, at det bliver en kamp fyldt med spænding, for hvordan vil de lokale spillere klare sig op imod de rutinerede landsholdsspillere, som har en lang fodboldkarriere bag sig.
På banen har den lokale idrætsforening stillet op i skarpeste opstilling. Det er en stærk sammensat trup, som tager udfordringen op. Det er blandt andet med navne som Jan Rasmussen, Nickolaj Jonstrup, Kasper Stiller og Andreas Overgaard. Derudover Thomas Nielsen, Peter Frandsen, Lars Larsen og Jan Steffensen samt Bo Zinck og Henning Pedersen på sidelinjen.
Alle de dygtige, lokale spillere lover masser af spænding og underholdning, og den kan følges langs banderne.
-Vi håber der er rigtig mange, som vil komme og heppe på vores lokale hold og samtidig se 1. klasses fodbold, siger Anders Esholm Jensen, bestyrelsesmedlem i Jetsmark IF.
Vil du være sikker på at få en plads, så er det allerede nu muligt at reservere en billet hos Sparekassen Danmarks afdeling i Pandrup og hos AL-Sport Pandrup. Den kan også købes ved indgangen på dagen. Entréprisen ligger på 50 kr., og børnene op til 11 år kan være med gratis.

Jubilæumsfest

Kampen er arrangeret som et led i idrætsforeningens jubilæum, og dagen efter – den 26. august – inviteres der til flere festligheder, fortæller Anders Esholm Jensen.
-Lørdag afholdes der uformel reception fra kl. 11.00-14.00, og efterfølgende spiller vores førstehold mod Randers Freja. Om aftenen slutter vi af med et brag af en jubilæumsfest i Jetsmark Idrætscenter med mad og musik, hvor alle også er velkomne – også dem, der ikke er medlemmer af Jetsmark IF.
-Vi håber, at der er mange fra nær og fjern, der har lyst til at kigge forbi og fejre jubilæet sammen med os, afslutter Anders Esholm Jensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events