Nyheder
imported

De første selskaber er klar til Kunstcafeens nye 1. sal

Ny bar og selskabslokale med udsigt over Vesterhavet og til Sømærket.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Det begyndte egentlig blot som en pludselig indskydelse, men siden har ideen om den nye vin- og drinksbar på Kunstcafeens 1. sal grebet om sig.
Og efter alt at dømme er den nye 1. sal med også selskabslokale, nyt køkken og toiletter samt ikke mindst den formidable udsigt ud over Vesterhavet klar til at åbne 29. maj, hvor det nye selskabslokale med plads til 75 gæster allerede er lejet ud.
Dog kan det mærkes, at der generelt er fart på byggeriet her hjemme, da det er svært at fat på nogle af materialerne, fortæller Anita Michaelsen.

Plads på terrassen
I baren er der et stort menukort med drinks og vin samt lette retter, så gæsterne kan nyde en drink og den betagende udsigt, før eller efter de skal spise, eller måske begge dele.
Også uden for er der terrasse med pladser, hvor badebyens stemning med hav og solnedgang kan opleves, og 1. salen får både egen indgang samt adgang via vinkeltrappe fra mormorstuen.

Efterspurgte lokaler
Og Kunstcafeen har også brug for endnu et selskabslokale i eksempelvis konfirmationstiden – som i år er flyttet til august.
– Vi har allerede to weekender, hvor der er booket 4 selskaber. To nedenunder og to heroppe, og jeg har en weekend, hvor der er booket 3, fortæller hun.
Cecilie og Anita Michaelsen ser positivt på årets sæson efter den stor søgning af gæster, der har været siden genåbningen.

Læs om fantastiske oplevelser og events