Nyheder
imported

De goe´gamle med James Rasmussen Trio

Onsdag den 6. november danner Kulturhuset Blokhus rammen om en musikalsk tur tilbage i tiden

Onsdag den 6. november danner Kulturhuset Blokhus rammen om en musikalsk tur tilbage i tiden

Der er nemlig lagt op til en aften i selskab med populære James Rasmussen Trio.

Frontmanden i trioen, James Rasmussen, har en fortid som sanger og guitarist i legendariske Four Jacks hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudiander slog sine folder.

Han afløste Otte Brandenburg i 1958 og sang med gruppen frem til dennes opløsning i 1963.

– Vi spiller musik, som er meget populært. Vi repræsenterer et godt stykke kultur, som er brændt ind i mange menneskers bevidsthed – og ligemeget hvor i landet vi kommer, giver musikken genklang, fortæller James Rasmussen.

Foruden James består trioen af Søren Engel, bas og kor. Han er kendt fra mange sammenhænge bl. a. Delta Cross Blues Band, og det populære John Mogensen show, " Så længe jeg lever ". Det tredje medlem af trioen, Preben Feddersen, på trommer og kor, har de samme rødder som Søren Engel.

James Rasmussens Trio har alle de gode sange med, som " Four Jacks " i sin tid havde så stor succes med. Det er sange som – Oh marie a ve hjem te dig – Mandalay – Tom Dooley – Op til Alaska og Personality . Udover det spiller de også en del af John Mogensens populære sange.

Så der er lagt op til et nostalgisk tilbageblik til de goe´gamle dage når de tre herrer entrerer scenen kl. 19.30 den 6. november.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events