Nyheder
imported

De norske og tyske campister er tilbage

Jambo Feriepark kan melde om en forrygende start på sæsonen.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

– Det ser godt ud. Det er ingen hemmelighed.
Jambo Feriepark og Karsten Egelund har fået en forrygende start på sæsonen, og den store fremgang i antallet af gæster og campister fortsætter.
– Vi ligger på indeks 123 i forhold til sidste år, fortæller Karsten Egelund og uddyber.
– Der er jo megen usikkerhed i Verden lige nu, og mange både danskere og udenlandske turister har fået øjnene op for, at Danmark er et godt og trygt sted at holde ferie. Og så smelter man jo ikke væk ligesom i Spanien, hvor der er 40-45 grader. Det er jo slet ikke til at holde til.

Den grønneste plads
Samtidig hjælper det selvfølgelig også, at Jambo Feriepark er en af de største pladser og en af de få 5-stjernede pladser med international kvalitet her i landet samt har en fantastisk placering tæt på Vesterhavet, Fårup Sommerland og midt mellem badebyerne Blokhus og Løkken.
– Før corona var 30 pct. af vores gæster nordmænd, og de er nu på vej tilbage, ligesom tyskerne igen kommer i hobetal. Sammenholdt med, at mange danskere er begyndt at holde ferie herhjemme, så oplever vi en meget større søgning og interesse for vores plads, siger Karsten Egelund.
– Og så er der lagt mærke til, at vi er blevet grønne og opfører os miljørigtigt, tilføjer han.
Jambo Feriepark har nemlig investeret massivt i grøn omstilling og bruger ikke fossile brændstoffer nogle steder i ferieparken.
– Vi har varmepumper og solfangere alle steder, og vi har investeret i ladestandere til feriegæsterne, siger Karsten Egelund.
– Vi er den grønneste campingplads, der findes.

Læs om fantastiske oplevelser og events