Nyheder
imported

De små sko afleveret med succes

De indsamlede sko fra butik Hjarsbæk blev i August transporteret ned på Nkoaranga Børnehjem af Marie Korfits, fra organisationen The Small Things.

Blokhus:

De indsamlede sko fra butik Hjarsbæk blev i August transporteret ned på Nkoaranga Børnehjem af Marie Korfits, fra organisationen The Small Things.

Tekst: Louise Kande – Foto: Marie Korfits

– Af hjertet tusinde tak for alle jeres bidrag. Sådan lyder det fra 24-årige Marie Korfits, som støtter et børnehjem, arbejder for at skabe en børneby og laver forskellige projekter i landsbyen i Tanzania, hvor børnehjemmet ligger. Senest har hun afleveret sko fra skoindsamlingen i Hjarsbæk i Blokhus.

– Skoene vakte glæde på børnehjemmet. Det var en fantastisk oplevelse at overrække dem til de overraskede børn og se dem i deres nye sko, fortæller hun.

Udover at medbringe skoene, havde Marie også indsamlet 19.000 kr. fra venner, bekendte og en ungdomsklub i Aalborg. Til sammen har det muliggjort en række forskellige projekter på Nkoaranga børnehjem. The Small Things har de sidste fire år forsynet børnehjemmet med modermælkserstatning, men i øjeblikket er forbruget større end normalt.  – Derfor valgte vi at bruge nogle af pengene på mere modermælkserstatning. Det kan være svært at finde og samtidigt dyrt at købe i lokalområdet, og derfor medbragte vi 6 kilo hjemme fra Danmark og købte også 10 kg dernede. Med det økonomiske bidrag har vi bl.a. også kunne betale løn til én døgnstilling i én måned, som sørger for, at de mindste får tilstrækkelig opmærksomhed, mad, omsorg, bade og kærlighed, afslutter Marie.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events