Pandrup

Defensiv kvarter følger med op i 1. division

De har hver især bidraget til en top defensiv i sidste sæsons 2. division, inkl. hele 12 clean sheets. Nu har Nickolaj Lyngø, Mads Larsen, Michael Stokbro og Emil A. Nielsen alle givet håndslag på, at de også er klar til at tørne ud for Jammerbugt FC i NordicBet Ligaen den kommende sæson.
En vigtig prioritet, udover at hente nye forstærkninger, har for Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck været at holde godt fast på holdets stærke grundstamme. Og med forlængede kontrakter til både Nikolaj, Mads, Michael og Emil er et vigtigt skridt taget i den henseende.
– Det er glædeligt. De har alle en andel i vores oprykning og er vigtige forlængelser alle fire, indleder Bo Zinck, inden han sætter ord på sine fire forsvarsspillere.

Michael Stokbro
– Stokbro har været her mange sæsoner og er en vigtig del af vores kultur. Han står for hårdt arbejde og vilje før alt andet. Han vil så meget og er en dygtig spiller. Han dækker mange positioner og bliver værdifuld for os i en hård sæson. I det hele taget er Stokbro fantastisk at arbejde sammen med, og han har ligeledes en fantastisk personlighed. Det er en fortjent forlængelse.
Mens Michael Stokbro har slidt græstæppet tyndt op og ned ad Jammerbugt FC’s højre side, så har Mads Larsen og Emil A. Nielsen gjort det i venstre side.

Emil A. Nielsen
– Emil er stadig ung og meget talentfuld. En fysisk stærk venstre back med masser af power og som hele tiden bygger på sit offensive spil. Emil er en træningsparat dreng, som gør tingene fuldt ud. Han er meget seriøs og vil udvikle sig meget over den næste tid. Han bidrager til vores træningskultur og er dejlig at arbejde med. Vi forventer os meget af Emil de kommende år, forklarer Bo Zinck og retter fokus på sin anden venstre back.

Mads Larsen
– Der har de senere sæsoner været snak om, at Mads Larsen skulle op og prøve kræfter med et højere niveau. Det får han mulighed for nu. Mads er en kvalitetsspiller og har været her i rigtig mange år. Han kom op med et godt kul fra vores ungdomsafdeling for år tilbage og er en fantastisk venstre back med gode offensive kvaliteter, som jeg glæder mig til at se i NordicBet Ligaen. Han har niveauet hertil, som minimum og er en vigtig forlængelse at få på plads for os.

Nikolaj Lyngø
Mellem de tre backs står en sikker central styrmand i form af Nikolaj Lyngø, der med sin fysik, ro og overblik har spillet en nøglerolle den seneste sæson.
-Nikolaj er endnu en ekstrem vigtig forlængelse. Han har virkelig været god for os og har taget styrepinden i vores kampe. Han er fysisk stærk og har styrket sin koncentrationsevne betydeligt. Nikolaj er stærk på både offensive og defensive standarder. Han er også god på bolden og har virkelig haft en opadgående
udviklingskurve det seneste år. Han bliver en rigtig vigtig del af holdet i NordicBet Ligaen.
Mens Mads Larsen og Nikolaj Lyngø i første omgang har skrevet kontrakt for resten af året, har Emil A. Nielsen og Michael Stokbro begge forlænget med to år

Læs om fantastiske oplevelser og events