Nyheder
imported

Den gode oplevelse belønnes

Har du verdens bedste idé, der gavner områdets mange gæster, turister og lokale? Så skulle du måske kigge lidt nærmere på Feriepartners Oplevelsespulje.

Tekst & Foto: Lotte Kande

Hos Feriepartner Blokhus går man op i gode oplevelser for både sommerhusejere, gæster og for alle andre, der bor i lokalområdet. Derfor besluttede man for to år siden, at stifte en såkaldt Oplevelsespulje, hvor personer, foreninger eller lokale ildsjæle kunne søge om tilskud til at iværksætte initiativer, der alle bidrog til at gøre et besøg i Blokhus og omegn til en ekstra god oplevelse. Puljen blev taget godt imod og spændende oplevelser og aktiviteter som Blokhus Internationale Faldskærmskonkurrence, Saltum Outdoor og Blokhus Kanonlaug m.m. er hidtil blev honoreret. Nu er Feriepartner koncernen igen klar med en ny ansøgningsrunde.

”En god pose penge” til Blokhus 

Feriepartner Blokhus uddeler for 3. gang ”en god pose penge” til lokalområdet. Kontoret i Blokhus sætter en stor ære i, at kunne løfte hele lokalområdet – både store og små ildsjæle. -Vi har skabt denne pulje fordi vi ser vigtigheden i, at være medvirkende til at gøre vores destination endnu mere attraktiv over for vores turister, men også over for de mange fastboende, udtaler Trine Flindt, fra Feriepartner i Blokhus og fortsætter; – for os er det vigtigt at brande vores lokalområde og støtte lokale initiativer, hvad enten det er en ny ”verdens bedste idé” eller en allerede eksisterende, der kunne have brug for en håndsrækning, siger hun og påpeger endvidere, at hun mærker både bureauets ejere og lejere være yderst positive overfor netop dette tiltag. Initiativerne er medvirkende til at lokalområdet blomstrer og samtidig bekræfter hun, at mange nye gæster kommer til destinationen som en effekt af hele denne udviklingsrejse Blokhus er på. Det er jo endnu et rigtig godt incitament for at dele penge ud, således vi bibeholder de gode initiativer i området, afslutter hun.

Et lokalt bureau der støtter lokale initiativer

Michael Bisgaard, der ligeledes er en del af Blokhus-kontoret fastslår endvidere, at man med initiativet også ønsker at slå fast, at Feriepartner er et meget lokalt forankret og drevet bureau, der derfor også bakker op om lokale initiativer. – Vi har ved Feriepartner altid støttet relevante aktiviteter og events, forskellen er nu blot, at det synliggøres på en måde, hvor alle kan byde ind. Ved at sikre gode oplevelser for både lokale og turister får vi god sammenhæng mellem vores ambition om dels at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og sommerhusejere. Selvom vi lever af at udleje sommerhuse til feriegæster, så er det også en stor del af vores DNA at være noget for vores lokalsamfund –at støtte op om det lokale liv og udviklingsinitiativer til gavn for alle, afslutter han. Uddelingen af midler fra den lokale Oplevelsespulje finder sted medio maj.

I forhold til hvilke initiativer der kan opnå støtte oplyser Trine Flindt, at man i udvælgelseskomiteen har fokus på aktiviteter, oplevelser og begivenheder, der øger oplevelsesværdien i lokalområdet. Der findes ikke et facit til den rette oplevelse. Komiteen er åben for alle spændende initiativer og oplyser endvidere, at man i Blokhus afdelingen har valgt, at man min. støtter de udvalgte projekter med kr. 5.000,-  for at sikre en vis form for ballast.

Ansøgningsfrist d. 15. april 2020

Fristen for at indsende forslag er d. 15. april. Ansøgningsskema kan hentes på hjemmesiden feriepartner.dk/oplevelsespulje. Indsendes på mail: trine.flindt@feriepartner.dk eller michael.bisgaard@feriepartner.dk – Man kan også aflevere ansøgningen i postkassen ved Blokhus kontoret.  

 

Læs om fantastiske oplevelser og events