Blokhus

Der bliver også fart på i 2023

 | FOTO: Presse
Erhvervsforeningen Destination Blokhus sikrer igen masser af events og oplevelser i det kommende år.
EDB Bestyrelse

Det var en enig bestyrelse, der torsdag aften d 5. januar gav hinanden hånd på, at 2023 også vil byde på et hopetal af oplevelser og events i Destination Blokhus. Det skete til Erhvervsforeningens strategiseminar på Kunstcafeen i Blokhus.

Med ca. 50 årlige events, herunder bl.a. Blokhus Vinterferiefestival, Blokhus Påskefestival, Diverse kræmmer- og fødevarer markeder, Blokhus Windfestival, Skt. Hans på Blokhus strand, de populære torsdagskoncerter hele sommeren, Hune By Night, Blokhus Fly-In, Efterårsfestival Skøjtebane aktiviteter og Jul i Destination Blokhus mf. kan gæster, turister og lokale glæde sig til et spændende år. – Vi tager det bedste af det bedste fra de foregående år, justerer efter gæsternes behov og har naturligvis fortsat for øje, at vores medlemmer skal kunne mærke, at de pågældende aktiviteter smitter af hos dem, siger formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Berit Bøjstrup.

Fra sommerdestination til helårsdestination

De fleste har nok lagt mærke til, at Blokhus hver måned, hele året rundt, tilbyder oplevelser og aktiviteter for hele familien. I et fællesskab af iværksættere, ildsjæle, erhvervsfolk og handelsdrivende, har man igennem de sidste mange år udvist stort engagement i at brande og udvikle området. – Og det er lykkedes rigtig godt, beretter formanden videre. – Der er ingen tvivl om, at Blokhus også er attraktiv en dejlig dag i december, hvor Magisk Jul kan opleves i Skulpturparken, der er gang i Skøjtebanen midt på Blokhus Torv, overnatningsstederne melder om stigende overnatning og erhvervet har gang i julehandlen. – Det er efter min mening et resultat af et stærkt, tæt og velstruktureret samarbejde, hvor alle gør sig umage for at give vores gæster en samlet god oplevelse i området, årets rundt, afslutter formanden.

Næste planlagte event finder sted i ugerne 7 og 8 under navnet Blokhus Vinterfestival, hvor der vil være sjov, hygge og forskellige aktiviteter for hele familien.

Blokhus

Erhvervsforeningen Destination Blokhus er et fællesskab af iværksættere, ildsjæle, erhvervsfolk og handelsdrivende, der siden 2012 har udvist stort engagement i at brande og udvikle Destination Blokhus under sloganet: “sammen gør vi en forskel”.

Foreningen samler erhvervet omkring Destination Blokhus og har dd. 120 medlemmer, hvis kontingent bruges til markedsføring af Destination Blokhus og udvikling af selve turismeproduktet, Blokhus. Erhvervsforeningen stiller sine kompetencer til rådighed for alle, der er med i samarbejdet om turismeproduktet. Der arbejdes for at gøre Blokhus mere synlig som turistmål og øge tilgængeligheden, både fysisk og digitalt. Desuden er foreningen med til at forbedre oplevelsesværdien af eksisterende og nye aktiviteter, og er altså i 2023 medvirkende eller initiativtager på ca. 50 af slagsen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events