Aabybro
imported

Der er fuld gang i den hos Jammerbugt Kulturcenter

Med udsigt til flere udsolgte koncerter resten af efteråret

Tekst og foto: Presse

-Vi skal i særdeleshed huske at dele de gode historier i denne tid, men qua min opvækst i jantelovens arnested i den midtjyske muld, er det også med en anseelig portion ydmyghed, når jeg denne gang udtaler mig en smule pralende. Status her på Jammerbugt Kulturcenter er nemlig, at det faktisk går over al forventning med billetsalget til vores arrangementer fra nu af og indtil jul, hvor flere allerede nærmer sig udsolgt, beretter den koncertansvarlige, Mads Mølgaard og fortsætter -Trods både inflation og energikrise sælger vi stadigt billetter på niveau med efterårssæsonen 2019, altså fra tiden lige inden Corona lukkede Danmark og i særdeleshed hele kulturlivet ned under gulvbrædderne. Om det skyldes folks trofaste støtte, deres hunger efter gode koncertoplevelser, vores toptunede og intime koncertsal eller ganske simpelt at vi har ramt plet med vores koncertprogram dette efterår skal jeg være usagt, men mon ikke sandheden findes et eller andet sted lige derimellem? Slutter han spørgende og med et lille glimt i øjet.

Stjernespækket line-up fredag inden efterårsferien

Allerede nu på fredag 14. oktober indtages Kulturcenterets scene af de 4 frontfigurer Søren Sko, Dicte, Poul Halberg og Bjørn Fjæstad, der under navnet ”The British Invasion” giver deres egne versioner af de udødelige klassikere fra storhedstiden, hvor engelske bands som Rolling Stones, The Yardbirds, Kinks, The Animals og The Beatles erobrede verden med deres unikke sound.

Travl start på november måned og hele 3 julekoncerter i vente

Der er hele 3 arrangementer på plakaten allerede i den første uge af november, som indledes allerede tirsdag med god Stand-up med rutinerede og evigt revsende Thomas Hartmann. Fredag leveres den musikalske underholdning af trioen Everybody’s Talking, der i snart 20 år har fyldt danske koncert-sale med deres sublime guitarspil, uovertrufne vokalarbejde og venskabelige mundhuggerier. Ugen afrundes med en af kulturcenterets hyggelige søndagsmatinéer, hvor kvartetten Eight Days A Week denne gang leverer lækre Beatles-fortolkninger til kaffebordet.

Senere i november kigger Ester Brohus & Knud Møller forbi på deres længe ventede duo-turne inden sæsonen afsluttes med Julie Berthelsen, Johnny Logan samt Jane & Shane der giver hver deres individuelle bud på, hvordan en rigtig julekoncert skal lyde.

Der er som tidligere nævnt stadigt billetter til alle arrangementer, men du skal nok ikke vente for længe med at sikre dig billetter til netop dine favoritter.

> Køb billetter til koncerterne

Læs om fantastiske oplevelser og events