Aabybro

Derfor flytter Mathias og Nybolig i nye omgivelser

Nyboligs butik på Kattedamsvej er et kendt syn i Aabybro, men senest til årsskiftet er Nybolig Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken rykket ind i spritnye lokaler på Posttorvet i Aabybro.
– Vi afventer, at håndværkerne er færdige med indretningen, og at vores nye inventar kommer, og så er vi klar til at flytte, siger indehaver og ejendomsmægler Mathias Overgaard.

Bedste placering
Der er flere årsager til flytningen.
– Hidtil har vi boet til leje, men i Posttorvet rykker vi ind i lokaler, som vi ejer. Samtidig får vi byens absolut bedste placering i en ny og flot bygning i Aabybro. Desuden falder det naturligt at flytte hertil, når vi i forvejen sælger ejerlejlighederne i Posttorvet og også skal sælge de ejerlejligheder, der er ved at blive opført i Aabybro Centret, siger Mathias Overgaard og tilføjer om de nye lokaler.
– Og så kender vi jo den høje kvalitet, der er i Tom Jakobsens byggerier.

Mere plads
Flytningen betyder også, at Nybolig får mere plads, nemlig 125 mod de nuværende 100 kvadratmeter, ligesom Mathias Overgaard kan sætte sit præg på både rumdeling og indretning.
– Det betyder, at vi får et større kontor og et ekstra mødelokale. Dermed fremtidssikrer vi og har plads til at udvide med flere ansatte. Desuden får vi med det nye inventar et eksklusivt miljø til vore kunder og ansatte, siger Mathias Overgaard.
Her får 4 af de 6 medarbejdere base, mens andre to sidder fat i forretningen i Pandrup, og så er der en praktikant som arbejder begge steder.

Læs om fantastiske oplevelser og events