Blokhus

Derfor kommer Cafe Peace til Blokhus

Til maj kan Blokhus byde på endnu en oplevelse, når Anne Kønig åbner Cafe Peace i lokalerne, hvor Casa Blanca har holdt til.
Med sig fra Boulevarden i Aalborg tager Anne Kønig og Cafe Peace det velkendte og populære koncept samt menukort, interiør og oplevelser i helt samme stil og ikke mindst stemning.

Visioner og vilje
– Jeg har længe gerne villet åbne Cafe Peace i Blokhus. Vi har købt sommerhus i Blokhus og er altid kommet meget her. Jeg kan godt lide udviklingen her. Blokhus er i vækst, og de erhvervsdrivende og mange frivillige gør det rigtig godt.
– Her en udvikling med kvalitetsløft og mange aktiviteter. Her er mange mennesker som virkelig vil Blokhus, og her er mange kræfter med gode visioner og ideer, som vil fremtiden, siger Anne Kønig, der ser frem til at stå for cafeer både i regionens hovedby og i den populære badeby.

Vild med Torvet
Det har stor betydning, at Cafe Pace kunne få den gode placering tæt ved Torvet i Blokhus.
– Jeg kan godt lide Torvet. Jeg kan i det hele taget godt lide torve. De er et samlingspunkt. Når man er på ferie, og familien skal i forskellige retninger, så er det altid på Torvet, at man mødes igen, fortæller Anne Kønig, som mener, at Cafe Peace også har noget at bidrage med til Torvet.

Cafe for alle
Cafe Peace er sted for flere generationer, børn, forældre og bedsteforældre.
– jeg altid ønsket, at Cafe Peace skal være for alle, forklarer Anne Kønig.
Det er ikke en restaurant, hvor man skal sætte tre timer af, men et sted med god mad tilberedt af kokke, ligesom der kommer både et dag- og et aftenkort samt morgenmad.
En større ændring og renovering af lokaler samt udearealerne går snart i gang, og netop udearealerne er vigtige for Cafe Peace i Blokhus.
– Her kommer helt nye udemiljøer, hvor man har muligheden for at læne sig tilbage og føle, at nu er man på ferie.
Åbent året rundt
Målet er at holde åbent hele året, og derfor skal der også finde forskellige arrangementer sted som musik, lyserød lørdag, forfatteraften eller afternoon the om vinteren, ligesom lokalerne er egnede til selskaber.
– Vi vil gerne være en integreret del af Blokhus og smelte sammen med byen og tilføre noget til Blokhus, som er godt for byen og godt for Cafe Peace.

Læs om fantastiske oplevelser og events