Pandrup

– Det første mål dræber kampen

Fodbold, Nordic Bet Ligaen:
Lyngby – Jammerbugt FC: 3-0 (0-0)
1-0 (54.)
2-0 (62.)
3-0 (65.)

To gule kort og dermed en udvisning af Nikolaj Lyngø inden pausen fik selvfølgelig afgørende indflydelse på Jammerbugt FCs udekamp fredag aften mod topholdet og Superliga-bejlerne fra Lyngby.
– Det er selvfølgelig dumt at få det første gule kort for protest og smide bolden væk, men det andet gule kort skyldes decideret film. Nu har jeg set hændelsen fire gange, men vi skulle åbenbart ikke blot kæmpe mod Lyngbys spillere, og det røde kort ændrer jo alt, siger cheftræner Bo Zinck om de to gule kort til den vigtige forsvarer, som faldt efter 35 og 42 minutter.

Den største chance
Jammerbugt FC kom fra kampens start under et gevaldigt tryk i det første kvarter, men fik efterhånden spillet sig ud af presset og kom til chancer – herunder halvlegens største, som Sead Gavranovic desværre headede forbi.
Desuden havde David Edvardsson et par skud-muligheder, og Bardhec Bytyqi tilløb til en mulighed.
– Vi fik et flot flow i vores defensiv, som betød, at vi kunne holde dem væk, selv om de gjorde alt for at få os hurtigt aflivet, fortæller Bo Zinck.

To mand i karantæne
Men da hjemmeholdet efter pausen fik scoret det første mål, var kampen afgjort.
– Da de scorer til 1-0 er det slut, Den scoring dræber kampen, siger Bo Zinck.
Men han understreger, at Jammerbugt FC har en god 1. halvleg at tage med til den næste kamp hjemme mod Fremad Amager lørdag 4. december kl. 13.00.
– Vi spiller jo 0-0 med Lyngby, så længe vi er 11 mod 11, men der var noget, som gik os voldsomt i mod.
Ud over Nikolaj Lyngø så røg Mads Larsen også i karantæne efter et gult kort, og Bo Zinck skal nu finde et nyt forsvar og vil derfor tage bestik af truppen inden den vigtige kamp mod Fremad Amager, som slutter efterårssæsonen af.
Det bliver samtidig afskedskamp for midtbaneprofilen David Edvardsson, der vender hjem til Malmø FF efter lejeopholdet i Jammerbugt FC.

Læs om fantastiske oplevelser og events