Nyheder
imported

Det sker: 44 år med Løkken Antikmesse

37 antikvitetshandlere fra hele Danmark står igen i år klar til at fremvise og sælge deres bedste ting i dagene d. 1.-4. august.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

De 37 udstillere, hvoraf mange har deltaget gennem flere år, medbringer kun originale genstande inden for antikviteter, kunst, design og kuriositeter til årets Antikmesse i Løkken.  Som besøgende på messen har man mulighed for at medbringe en genstand til vurdering. Denne vurdering sker hos en af de 37 fagligt dygtige udstillere.

Årets tema: Den særlige ting til kvinden der har alt

Noget helt specielt der går igen hvert år på Løkken Antikmesse er, at der fastsættes et tema. I år er temaet: Den særlige ting til kvinden der har alt. Ulla fra Antique Et Cetera, som er én af de nye udstillere, vurderer at temaet i år passer rigtig godt til hendes stand. Hun har et stort udvalg af tasker, smykker, håndbroderet linned, tørklæder og meget mere fra velkendte brands som Georg Jensen, Christian Dior med flere. Ulla har valgt at markere vintage-tørklæder fra Hermes med de små dannebrogsflag, som på alle stande vil fremhæve udstillernes bud på nogle særligt udvalgte ting, til kvinden der har alt. Lise Jeppesen, der har været med på antikmessen i 42 år og kun er overgået af messens arrangør, Carl Sørensen, er lige så begejstret for årets tema. På messen kan du besøge Lises arbejdende stand, hvor hun spinder garn på sin spinderokke og er med til at videreføre et gammelt håndværk.

Knap 5000 besøgende

Carl Sørensen og hans familie, som har planlagt messen i nu 44 år, glæder sig til at byde publikum velkommen: – Antikmessen har mellem 4000 og 5000 besøgende som kommer fra hele Danmark samt Norge, Sverige og Tyskland. Vi oplever en fordeling på ca. 50% danskere og 50 % turister. Mange planlægger deres ferie i forbindelse med messen, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for. Samtidig har vi gennem alle årene oplevet en utrolig stor opbakning fra lokalområdet, udtaler Carl Sørensen. Carl understreger også, at selvom det er kvinden der er fokus på i årets tema, så håber han selvfølgelig, at de tager deres mænd og familie med på messen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events