Nyheder
imported

Det sker: Blokhus-området summer

…Men mere vækst og udvikling er på vej. Deltag på Borgermødet og hør mere.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Samrådet Destination Blokhus inviterer til Åbent Borgermøde mandag d. 30. september. Her vil der blive orienteret om en række projekter og initiativer der er i gang i området. Mange af disse vil bidrage til muligheder og aktiviteter der rækker frem i tiden.

Ny lokalplan og turisme i fokus

Jammerbugt kommune orienterer denne aften om planer med henblik på, at udarbejde en ny lokalplan i Huneområdet mellem Hunetorp vej og Kulturhuset.  På turistudviklingsfronten er videreudviklingen af destinationssamarbejdet mellem Blokhus og Løkken fortsat i fokus. Her er der udarbejdet en Strategisk-fysisk Udviklingsplan som kan være med til at sætte retning og fokus på udviklingstiltag, og som kan bidrage yderligere til en turistmæssig vækst i området. Martin Storgaard fra Vækst Jammerbugt vil præsentere eksempler fra planen.

Bosætning og rekreative områder i fokus

Udvikling i lokalområder er en prioriteret indsats i Jammerbugt Kommune, dette gælder også for Blokhus-Hune området. Her er der en Lokal udviklingsplan, som gerne skal afspejle de muligheder og prioriteringer der eksistere lokalt. Der er gang i en proces hvor idéer, ønsker og muligheder samles. Emner der er vigtige og som har opmærksomhed er fx bosætning og udvikling af de rekreative muligheder, samt udvikling af forretningslivet i området. Poul Andersen fra borgerforeningen vil gennemgå en status i arbejdet og der vil blive mulighed for, at komme med input til det videre arbejde. Indsæt gerne 3294 her

Alle er velkomne til mødet. Samrådet Destination Blokhus håber, at mange vil møde op og tage del i aftenens program, enten med spørgsmål, eller input til det arbejde der foregår for at udvikle området.

Se invitation HER

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events