Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Det sker: Brdr. Olsen Dinnerkoncert

Spillestedet Blokhus præsenterer lørdag d. 17. september en aften med Brødrene Olsen hvor publikum inviteres til en rejse i musik og oplevelser gennem mere end 40 år.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Klokken 18.00 i Kulturhuset Blokhus vil Brødrene tage publikum med på en rejse gennem deres karriere, fra den spæde start som underholdere ved deres og forældrenes ferierejser, til dannelsen af deres første band "The Kids" i 1965 og fremover til starten af Brødrene Olsen i 1971. Selvfølgelig herefter hele "turen" fra kæmpe teenageidoler til de toppede med sejren i det internationale "Eurovision Song Contest" og en deraf følgende berømmelse, som har medført stjernestatus over det meste af Europa.  – Der er lagt op til en festlig aften med højt humør, god mad og drikke. Kulturhuset har selvfølgelig lavet en super lækker menu til denne begivenhed, hvor anekdoter og små historier er drivkraften, kraftigt krydret og med hovedvægten lagt på musikalske illustrationer.

Mere musik på programmet

den 30. september præsenterer Spillestedet Blokhus igen en festlig aften, når The Islanders kommer til Kulturhuset med irish Folkmusic. – The Islanders er et 4 mands band, der behersker et væld af instrumenter, der er med til at skabe den rette stemning. The Islanders har optrådt overalt i verden fra Europa til Australien, så vi er glade for at kunne præsenterer dem på Spillestedet Blokhus, forklarer formand for Spillestedet Blokhus, Jørn Kaae Eriksen.

Spillestedet 

Spillestedet Blokhus afvikler de fleste koncerter i det populære Kulturhuset i Blokhus, hvis lokaler og køkken giver publikum den optimale oplevelse med kunst, mad og musik i en fornem helhed. Spillestedet Blokhus er en non profit forening, hvis formål er at udbrede forståelsen af – og kendskab til musik. Spillestedet har desuden en stor kreds af frivillige, der beredvilligt hjælper til med at afvikle koncerterne. Har du lyst at høre mere om det at være tilknyttet Spillestedet som frivillig medhjælp, så er du velkommen til at kontakte  sekretæren  på tlf 20603640.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events