Nyheder
imported

Det sker: Det blæser op til Windfestival i Blokhus

Såvel stiv kuling som stærk vind og svag brise er velkendt vejr i Jammerbugten. Nu får vinden sin egen festival

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

Der er udsigt til vind i sejlene for blandt andet paraglidere, kite-surfere og drabelige drager i pinsen, den 14. og 15. maj, hvor Windfestival indtager Blokhus strand.

Det er Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten, som arrangerer Windfestivalen, der er den kendte Dragefestival  – blot i ny udformning.

-Navnet er ændret, fordi det ikke længere kun er en festival for drager. I år er der også en række andre aktiviteter, der er baseret på vind, fortæller Jette Haugaard Grønhøj, eventkoordinator i VisitJammerbugten.

Programmet for Windfestival Blokhus 2016 er ikke endeligt fastlagt endnu, så gode ideer modtages gerne af arbejdsgruppen med Jette Haugaard Grønhøj i spidsen. Kite-surfere og paraglidere er allerede under opsejling, og arbejdsgruppen er langt i planerne om at inddrage Torvet i Blokhus til nye og spændende aktiviteter – der kan trække familier til området.

For drageelskere med hang til vind i håret vil der også fortsat være en masse fantastiske drager at beundre i de højere luftlag over Blokhus.

– Så hvis du vil være sikker på at befinde dig i orkanens øje, så kom til Blokhus Windfestival i pinsen. Se det opdaterede program på www.visitjammerbugten.dk og find begivenheden på Facebook ”Blokhus Windfestival”, afslutter Jette Grønhøj.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events