Nyheder
imported

Det sker: Fortryllende efterårs By Night i Blokhus

Mandag den 14. oktober byder Blokhus til en dag sprængfyldt med spændende aktiviteter hele dagen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Blokhus By Night afvikles i år efter temaet: ”Fortryllende efterår” – og de mange gæster kan allerede nu godt se frem til alt fra heksebryg og sabelslugning til show med Sultanen fra Ali Babas Karavane og selvfølgelig det store Havhekseløb.

Det bliver magisk og vidunderligt

Børn og barnlige sjæle vil helt sikkert bliver henrykt, når de hører, at de i teltet på Torvet kan lave deres helt egen heksebryg med magiske ingredienser. Det foregår fra kl 17.30-20.30 efterfulgt af opgaveløbet med Havheksen og havets vidundere. – Jagten starter på Blokhus Torv, hvor det magiske skattekort uddeles. Kortet vil lede Jer rundt i Blokhus i jagten efter det forløsende ord, som skal godkendes af Havheksen. På vejen skal der løses forskellige uhyggelige opgaver, fortæller eventkoordinator, Jannie Ratke fra VisitJammerbugten. Klokken 17.30 – 18.20 er der trylleshow med Sultanen fra Ali Babas Karavane. –Sultanen er en af Danmarks mest erfarne og mest populære børneunderholdere. Publikum fanges ind i et magisk og eventyragtigt trylleunivers, hvor deres reaktioner skifter mellem måbende forundring og spontane latterudbrud. Børnene inddrages i showet, og er højlydt med og dybt engageret under hele showet, forsikrer Jannie Ratke. Skal det være vildere og mere ”street”? Der er gadetryl med den unge tryllekunstner Nikolaj, som fra kl. 19.00 vil fortrylle publikum med sine magiske tricks når han gæster Blokhus Torv.

Også forkælelse til de vokse

Dagen byder også på selvforkælelse for de voksne med bl.a.  SaunaGus med havblik ved første klitrække, stemningsfuld koncert med UlriksMusic og traditionen tro afholdes der Høstmarked kl 11.00-16.00, når hele teltet og Torvet fyldes med friske og lokale råvarer. Blokhus By Night afsluttes traditionen tro med et kæmpe brag, når aftenhimlen oplyses med de smukkeste farver på Blokhus strand kl. 21.15.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events