Nyheder
imported

Det sker: Hestevæddeløb i Pandrup

På søndag kl. 12.15 går det løs igen med Hestevæddeløb i Pandrup, og det har det faktisk gjort siden 1934, hvor det første væddeløb blev afholdt på Markedspladsen

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

– Vi har i år et stærkt felt med 62 heste og ponyer, der stiller op i 12 løb, udtaler Jens Præstegaard, som er ansvarlig for væddeløbsprogrammet. – Vi er meget glade for den store opbakning fra hesteejerne, og ser frem til en række spændende løb, hvoraf hele 7 løb er travløb, fortsætter Jens Præstegaard.

Ved alle løbene vil der være mulighed for at spille på hestene i totalisatoren. Pandrup Hestevæddeløb er sammen med løbet i Asaa nemlig det eneste sted udenfor de store baner, hvor der er tilladelse til at have en totalisator. Ud over hesteløbene vil der være opvisning ved Black Power – Friesershow Nordjylland, Midtvendsyssel Veteranklub viser deres klassiske biler frem, og der vil være hoppepude til børnene.

Pandrup Borgerforening som er arrangør, opfordrer alle gæster til at medbringe borde og stole til en hyggelig eftermiddag på markedspladsen i Pandrup, og skulle kaffen og kagen være glemt, så sælger Borgerforeningen både kaffe, kage, øl, vand og pølser.

Pandrup Hestevæddeløb er et stort og traditionsrigt arrangement, som kun kan lade sig gøre med hjælp fra et stort antal frivillige og en stor støtte fra erhvervs- og handelslivet i Pandrup og omegn, udtaler Lars Enevold Pedersen fra Pandrup Borgerforening.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events