Nyheder
imported

Det sker: Ice for kids kommer til Blokhus

Fredag d. 3. juni klokken 15.00-18.00 kommer Ice for Kids til Blokhus - en unik og gratis workshop og oplevelse for hele familien.

Ice For Kids – isskulptur event for børn

Eventen d. 3. juni foregår klokken 15.00-18.00 på Torvet i Blokhus. Det er Erhvervsforeningen Destination Blokhus der i samarbejde med Billedhugger Søren Cip Nielsen inviterer gæster til Torvet i Blokhus til en spændende eftermiddag. 

Ice For Kids er en event for børn hvor de kan lave deres egen isskulptur. Alle børn får en isblok, et sted at arbejde, og værktøj til at bearbejde isen med. De får hjælp og vejledning undervejs i, hvordan de gør. -Der er altid plads til børn i forskellige aldre, Børn fra 4 til 10 år kan deltage, når de er i sammen med en voksne. Gennem de sidste par år har jeg besøgt mange biblioteker, cityforeninger og skoler rundt om i Danmark og Tyskland, med Ice For Kids. Det plejer at være ganske fantastisk, der er for det meste fyldt med børn og deres forældre, forklarer Søren Cip Nielsen.

Eventen

Siden 2007 har Søren Cip Nielsen 200 gange lavet isskulptur event for børn og voksne. Det har især været den del af eventen som handlede om at lave isskulptur med børn: Ice For Kids, som har været populær. Pr. 1. januar 2016 har der været ca. 13.000 børn igennem.

Det foregår i Blokhus på Torvet, fredag den 3.6.2016 kl. 15.00-18.00 

Læs om fantastiske oplevelser og events