Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Det sker: Kunsten tager med på sommerferie

Hele sommerferien holder Nordjyllands store kunstmuseum workshops i vandkanten lige dér, hvor du slikker sol, bader og spiser is.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Hals, Løkken, Blokhus, Vestre Fjordpark og mange andre vandhuller i Nordjylland. Nu er klokken ringet ud til sommerferie på landets skoler, og så står Kunsten Kreativitarium klar til sjove familieaktiviteter i vandkanten ved nordjyske favoritsteder. Der vil i alt være ti åbne familieworkshops hen over sommeren, hvor kunstnere og kunstformidlere sætter familier i gang med at lave kunstnerisk stangtennis og CoBrA-drager. – Vi var så heldige, at Ny Carlsbergfonden gjorde det muligt for os at skrue op for formidlingstilbuddene for blandt andet familier. Vi elsker at komme på tur og starte leg og kreativitet op, også uden for Kunsten. Jeg håber, rigtig mange har lyst til at kigge forbi, siger Peter Juul, leder af Kunsten Kreativitarium. 

To go

Og Kunsten har god erfaring med hele to go-konceptet. Bare i løbet af det seneste år har Kreativitarium besøgt adskillige nordjyske byer, været med under større events i byen og fyldt DSB’s familievogn med kreativitet hele vejen fra København til Aalborg.

Kunsten To Go i sommerlandet: 

16.07: Løkken – ved Kystfiskerimuseet, Ndr. Strandvej 17, 9480 Løkken

21.07: Blokhus Strand – ved nedkørslen ved hestefolden kl. 11-15

23.07: Slettestrand – ved Han Herred Havbod, Slettestrandvej 158-162, 9690 Fjerritslev

30.07: Løkken – ved Kystfiskerimuseet, Ndr. Strandvej 17, 9480 Løkken

 

Læs om fantastiske oplevelser og events