Nyheder
imported

Det sker: Løkkendariske oplevelser

Løkken reviderer sin DNA. Det skal være Løkkendarisk at bo og holde ferie i Løkken med bl.a. vandsport og guidede oplevelser

Tekst: Louise Kande – Foto: Bøjstrup Reklamefoto

Løkkendarisk Sommer. Water Lounge. Snorkeltur. Safari. Skattejagt. Det lyder næsten som en feriedestination i det sydlige Californien. Men det er Løkken.  – Destinationen er i gang med en revidering af sin DNA. Det er en længere proces, men nu ser vi så småt frugten af den energi der har været lagt i at komme ud af et renomme og hen imod et andet. Vi har fokus på, hvordan Løkken skal være en kystby med en bred vifte af helårlige aktiviteter, som er tilgængelige for flere end de nuværende brugere, og hvor turisterhverv og fritidsliv går hånd i hånd. I den forbindelse har vi fra Vestevent valgt at placere vores nye oplevelsescenter i Løkken. Et lille center, der som et af sine første af slagsen i Danmark tilbyder oplevelser fra ”hylden”, fortæller indehaver Martin Svendsen.

Book de Løkkendariske oplevelser HER

Hang til oplevelser

Som et positiv resultat af det nye image, en destination hvor familier og alle med hang til store oplevelser kan komme og få deres lyst styret, ja så har vi valgt at kreere en helt portefølje af lækre oplevelser hen over sommeren.  Mest af alt, fordi vi holder så meget af vores område, fortsætter han. Af oplevelser kan nævnes kajak ture med guide, Landrover safari, bunker ture med indlagte udfordringer for børn og barnlige sjæle, samt Water lounge de næstkommende tre fredage, d. 26. juli, 2. august og 9. august fra kl. 12.00-17.30: – Særligt Water Lounge er jo bare en fælles fest, hvor man kan få nogle fede timer på vandet med et stort udvalg af vandaktiviteter. Man køber et armbånd, og med det er der fri afbenyttelse af alt udstyret, og for at din sikkerhed er i top, vil vi altid have instruktører stående i vandkanten. Når du har brugt alle dine kræfter på vandet, vil du indtage lounge områder, her vil du fine liggestole, lounge-telte og meget mere, forklarer Martin Svendsen afsluttende.

Læs om fantastiske oplevelser og events