Nyheder
imported

Det sker: Masser af forkælelse til kvinder

Stiletter i Vildmarken, Sauna with a View og Ladies Night. Det er blot nogle af overskrifterne på de mange events, der afvikles den 6. – 8. september, når Women’s Weekend igen løber af stablen.

Fredag den 6. september begynder den populære kvinde-weekend for syvende år i træk i Blokhus. Der er fyret op for råhyggen, når weekenden starter med Ladies Night. – Der var udsolgt på få dage og vi glæder os til at byde 60 gæster velkommen til ginsmagning, konkurrencer, goodiebags og livemusik med den altid hyggelige Jens Varmløse på Kunstcafeen Blokhus, fortæller Lotte Kande, der er med i arbejdsgruppen bag weekenden.

Stiletter i Vildmarken

I år præsenterer arbejdsgruppen en nyhed, hvor kvinderne kan tage med ”ud” i den hemmelige Vildmark. Lørdag den 7. september er der ”Stiletter i Vildmarken” fra kl. 17.00.  – Glæd Jer til en naturtro og intim forkælelses-aften for kvinder i alle aldre. Der bliver rislende bobler, spændende foredrag med Jon Lindberg – Vildmarks-Jon, der vandt "Alene i Vildmarken", stiletvenlig tapas med forskellige lækkerier, tilpasset kvinder og udsøgt ginsmagning med et udvalg af vildmarks-gin, serveret og fortalt af Vildmarks-Jon. Den populære tryllekunstner og komiker, Kim Andersen, går på naturscenen og leverer derefter et stærk show der går lige til "sø-kanten". Der bliver intim og hyggelig stemning i læ af trækronerne, for de kvinder der møder op til dette nye og spændende arrangement, fortæller medansvarlig Belinda Fredsgaard.

Forkæl sanserne

Til Women’s Weekend 2019 er der sat ekstra ind på at give kvinderne lidt ekstra sanseforkælelse. Hele weekenden kan man deltage i ”Vesterhavsdyp” hvor man kan springe med Søsternerne i bølgen blå alle dage kl. 08.00. Lørdag d. 7. september er der mulighed for selvforkælelse i første klitrække, når der bliver saunagus med havblik på Blokhus Strand, hvor man kan opleve tre forskellige gusoplevelser kombineret med et forfriskende dyp i Vesterhavet – medbring håndklæde hjemmefra, mens der lørdag og søndag er der mulighed for at finde den indre ro med en omgang blid flow yoga i Kalstrup. Lørdag d. 7. september og søndag d. 8. september, kan man også prøve ”Sauna with a view” – der indleder til et forfriskende dyp i Vesterhavet efterfulgt af en dejlig og varm saunaoplevelse.

Markedsstemning

Er du vild med lopper, mode, upcycling design og interiør? – Så kom og gør en god handel søndag d. 8. september, kl. 10.00 – 14.00, når Hune omdannes til et stort kræmmermarked. Samme dag vil man, fra kl. 11.00 – 16.00, lade sig inspirere af alverdens kunstaktuelle udstillere, der holder et hyggeligt kunstmarked på Springvandstorvet i Blokhus, opfordrer Jannie Ratke der også udgør én af de fire piger i arbejdsgruppen.

Det sjove og det skøre

Blokhus Strand Baadlaug holder Anderæs for kvinder lørdag d. 7. september, hvor man kan købe en lyserød plastikand og være med i den store ”kap-svømning”, når ænderne slippes fri i Blokhus Bæk og kæmper om at svømme først over målstregen. Women’s Weekend afsluttes søndag d. 8. september med masser af girlpower til ”MTB og bobler”. På to hjul guider 2 erfarne MTB-eksperter både nybegyndere og øvede kvinder med på en rå mountainbike-tur fra kl. 13.00-15.00, gennem områdets terræn. I målfeltet fejres turen selvfølgelig med sprudlende bobler. Forpustet? Tjek det fulde program på bagsiden af avisen.

Se PROGRAM her

 

Læs om fantastiske oplevelser og events