Nyheder
imported

Det sker: Retro-sager på vej til Løkken

Der er dømt retro, når Helle og Lise fra Den Gule Gård i Hjortshøj står klar i deres stand i Løkkenhallen torsdag den 3. august

Den Gule Gård bringer masser af retro-sager med til Løkken Antikmesse

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

De bliver én af fem nye, blandt i alt 36 udstillere i en helt fyldt hal, når der igen i år afvikles Løkken Antikmesse fra d. 3. til 6. august. Helle og Lise er marskandisere og kommer med lidt af hvert – men især banker hjertet for de kulørte retro-sager, som især unge tingfindere suser rundt for at støve op. – Ja vi brænder for de ting, vi kan huske fra vores egen tid. De kulørte ting, vi kalder retro. Men også design og antik i bredere forstand, siger Lise.  Allan Urlev kommer til Løkken fra Horsens, og er også ny udstiller. Han har forretningen Urlev Antik og Design, og den handler især om møbler, antik og design. Især industriel design er der fokus på – også når det gælder lamper. Endnu en ny udstiller i år, er  Antik, Vintage og Design fra Saltum. Det er Mille Dahl, der tegner butikken, og den byder på meget forskelligt, som navnet antyder. Kort sagt antikviteter fra 20´erne til 50´erne, som Mille selv udtrykker det.

Løkken Antikmesse arrangeres af Carl Sørensen og familie. De driver selv Gule Længe Antik i Lønstrup – og arrangerer altså messe i Løkken nu for 42. gang.

Læs om fantastiske oplevelser og events